Sådan Pumpes Pressen Op Til Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Op Til Mænd
Sådan Pumpes Pressen Op Til Mænd

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Til Mænd

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Til Mænd
Video: Hvordan man laver slots på en drejebænk. 2024, April
Anonim

Du behøver ikke at blive ekspert inden for menneskelig anatomi og fysiologi for korrekt at pumpe dine mavepinde op, men noget viden inden for disse områder gør ikke ondt. Så for eksempel er det nyttigt at vide, at de eftertragtede "terninger" er den øverste del af den brede mavemuskulatur, og det er individuelt for dig, i stedet for en "bar chokolade" med seks klare celler, kunne naturen programmere dig i fire eller otte. Stræb efter et opnåeligt ideal.

Sådan pumpes pressen op til mænd
Sådan pumpes pressen op til mænd

Er det nødvendigt

Maveøvelser kan udføres både hjemme og i fitnessklubber. Hvis du skal øve derhjemme - køb håndvægte og diske, de vil være nyttige, når alle de samme øvelser skal udføres med vægte

Instruktioner

Trin 1

Glem aldrig at varme op. Det varmer dine muskler op, mætter dem med blod, forbereder dem til arbejde. Spring over rebet, løb, bøj fremad og til siderne. Opvarmning vil gøre din træning mere effektiv og mere sikker.

Trin 2

Lad os starte øvelserne med opgaver til øvre abdominalpresse - den samme brede muskel, der starter fra brystet og ender ved skambenet. Stræk dig ud på måtten, læg dine hænder bag dine ører og slapp af i nakken. Gør lærebogen "liggende torso hæver", men gør dem korrekt. Løft op med dine mavemuskler. Brug ikke en skubimpuls. Hold i et par sekunder maksimalt og sænk dig langsomt ned på ryggen, "kast" ikke din krop. Bringe antallet af øvelser til 20, gør flere tilgange.

Trin 3

Den næste er underlivet, den fremtidige "flade mave". Tag den samme holdning som beskrevet ovenfor. Løft dine ben, og bøj dem vinkelret - dine lår er vinkelrette på gulvet, og dine skinneben er parallelle. Vi løfter langsomt vores hofter og trækker dem fremad - ingen ryk, vi gør alt langsomt og glat. Vi sænker den lige så langsomt. Hvis vi faldt benene på gulvet, var øvelsen kun afsluttet halvvejs.

Trin 4

Skråningerne er "rammen" til din ideelle abs. De fremhæver den spektakulært pumpede rectus abdominis og former din krops kontur fra bækkenet til brystet. Vi ændrer kroppens position lidt - liggende også, bøj det ene ben ved knæet og læg det på det andet, så dets underben placeres på knæet. Placer din modsatte hånd bag dit hoved og sæt albuen til siden. Placer din anden hånd på din talje. Vi begynder at rejse os og trække skulderen til knæet, men i intet tilfælde er det omvendt. Vi sænker langsomt ned. Vi udfører øvelsen det rigtige antal gange og skifter arme og ben. Vi starter forfra.

Anbefalede: