Sådan Pumpes Benene Op Til Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Benene Op Til Mænd
Sådan Pumpes Benene Op Til Mænd

Video: Sådan Pumpes Benene Op Til Mænd

Video: Sådan Pumpes Benene Op Til Mænd
Video: Hvordan man laver slots på en drejebænk. 2024, April
Anonim

Generel kropspumpning hos mænd er umulig uden at øge benmuskulaturen. Når alt kommer til alt er det de, der bærer hovedbelastningen, når de bygger musklerne i torso og arme. Hvis dette ikke gøres, er det meget muligt at tjene åreknuder, og det vil være ret svært at løfte en masse vægt.

Sådan pumpes benene op til mænd
Sådan pumpes benene op til mænd

Instruktioner

Trin 1

Jog. Løb er en alsidig måde at opbygge dine benmuskler på. Under det forbrændes ekstra pund, og muskelmassen øges. Derudover har det en god effekt på hjertets og blodkarens arbejde. Start små afstande, og prøv at holde vejrtrækningen jævn. Forøg gradvist løbetiden. Når du bliver vant til systematisk stress, skal du køre med acceleration med dine ben hævet højt frem og tilbage. Du kan også løbe med specielle vægte, der er hængt på dine ankler. Du kan finde dem i enhver sportsforretningsbutik.

Trin 2

Lav squats. Dette vil pumpe forsiden af låret godt. Squat hele vejen i flere tilgange, hvilket øger antallet af gange hver uge. På samme tid må du ikke rive dine ben fra gulvet, men hold ryggen lige. For større effekt skal du begynde at sidde på huk på det ene ben, holde det andet bøjet og hvile dine arme på bagsiden af en stol. Når muskelmassen i hele kroppen øges, kan du starte squats med en vægtstang. Sådan træner bodybuildere normalt.

Trin 3

Rejs dig op på tåerne. Dette vil øge lægmusklerne i benene markant. Start med 60 reps udført i tre sæt. Når du vænner dig til det, skal du øge antallet af elevatorer. Hold hænderne på dit bælte, når du udfører denne øvelse.

Trin 4

Sving dine ben. Lig på din side på en hård overflade, helst på gulvet, med den ene hånd over hovedet og den anden på gulvet. Løft dit ben, indtil du får en 90 graders vinkel mellem det og din krop. Så læg den ned. Lav op til 40 af disse gentagelser i 2 sæt, rul derefter over til den anden side og gentag øvelserne med det andet ben. Disse handlinger vil øge de laterale lårmuskler.

Anbefalede: