Regler For Vinterløb

Indholdsfortegnelse:

Regler For Vinterløb
Regler For Vinterløb

Video: Regler For Vinterløb

Video: Regler For Vinterløb
Video: Римммер Value VRT-302 2024, Kan
Anonim

Løb hjælper med at holde kroppen i form, forbedrer sundheden og giver energi. Hvis du vælger at løbe fra alle sportsgrene, vil vinterperioden sandsynligvis ikke være en hindring for dig.

Regler for vinterløb
Regler for vinterløb

At løbe om vinteren er meget sundt. For det første hjælper ren kold luft med at hærde kroppen. For det andet vil jogging om morgenen til den groovy musik give dig et boost af livlighed i hele dagen. Endelig træner du din viljestyrke. Når alt kommer til alt, for at gå ud i kulden udenfor og endda gå i sport, har du brug for en stor indsats.

Regler for vinterløb

Når man løber om vinteren, er det meget vigtigt at vælge det rigtige tøj. Du skal ikke være varm eller kold. Ideelt set skal tøjet købes i en sportsbutik, hvor en salgsassistent hjælper dig med at vælge et sæt specielle stoffer. Brug handsker på dine hænder, en hat på hovedet og sneakers med varme sokker på dine fødder.

Smør åbne områder af huden med en speciel creme, der beskytter mod chapping og forfrysninger.

Før du løber, skal du forberede kroppen og varme musklerne op. Træn, spring og stræk. Hvis du bor i en lejlighedskompleks, vil du gå ned ad trappen i et hurtigt tempo forberede dig på det kommende løb.

Når du løber, skal du indånde gennem næsen og udånde gennem munden. Sådan vejrtrækning forhindrer hypotermi i lungerne. Hvis dette er svært for dig, skal du sænke farten.

Vinterjogging adskiller sig fra at løbe på andre tidspunkter af året, fordi du ikke kan stoppe under det. Selvom du møder mennesker, du kender, skal du ikke lade dem snakke med dig. Kroppen er varm, og luften udenfor er kold, denne kombination kan let fremkalde forkølelse.

Når du kommer hjem fra løbeturen, skal du brusebade og tørre af. Hvis kroppen er beslaglagt med kulderystelser, skal du lave et par enkle øvelser (bøjning, gå osv.). Tag lidt varm te og komplimentér dig selv.

Forholdsregler

Træningens varighed afhænger af udetemperaturen. Jo koldere det er uden for vinduet, jo kortere løb. Det anbefales ikke for begyndere at gå ud og løbe ved temperaturer under 15 ° C.

Undgå snedækkede veje, når du vælger et sted at jogge. På glat sne er der stor chance for at glide og vride foden. Gå til en park med ryddede stier eller til et stadion.

Kørsel om vinteren er kontraindiceret i nærvær af forkølelse eller luftvejssygdomme, selv i en mild form. Intet dårligt vil ske, hvis du går glip af en uges undervisning, men sygdommens komplikationer kan undgås.

Hvis du ikke har løbt før, skal du begynde at vænne din krop til træning inden koldt vejr, f.eks. Om efteråret. Et gradvist fald i lufttemperaturen bliver ikke stressende for dig.

Anbefalede: