Sådan Spiser Du Under Styrketræning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du Under Styrketræning
Sådan Spiser Du Under Styrketræning

Video: Sådan Spiser Du Under Styrketræning

Video: Sådan Spiser Du Under Styrketræning
Video: FULL DAY OF EATING! SÅDAN SPISER JEG HVER DAG FOR AT BLIVE SCENE KLAR! 🏆🍏🥗🍗 2024, Kan
Anonim

Resultaterne af dine timer i gymnastiksalen afhænger ikke kun af kvaliteten af din træning, men også af din diæt. Dette gælder især styrketræning, hvor kroppen bruger meget energi. Muskler har brug for ordentlig ernæring for at helbrede og vokse sig stærkere.

Sådan spiser du under styrketræning
Sådan spiser du under styrketræning

Nødvendig

  • - proteinfødevarer (fisk, kød, bælgfrugter)
  • - korn
  • - ris
  • - greener;
  • - grøntsager
  • - isotoniske drinks.

Instruktioner

Trin 1

2-3 timer før styrketræning skal du sikre dig, at du spiser et måltid rig på plante- eller animalske proteiner og hovedsageligt i komplekse kulhydrater (som havregryn). Det bedste valg til at genopfylde din proteinlager er fisk og skaldyr eller kyllingekød, og for eksempel er bønner rige på både protein og kulhydrater. Før morgen træning vil du blive godt ladet med te med honning. Ved at spise før træning minimerer du muskelsår som følge af overdreven glykogenforbrug. Langsomme kulhydrater giver dig styrke og energi i løbet af din træning, hvilket forhindrer træthed og udmattelse.

Trin 2

Efter træning, prøv ikke at spise i en halv time til en time. Et komplet måltid med proteiner (fisk, kylling, æg, bælgfrugter) hjælper dig med at styrke og reparere dine muskler hurtigere. Som en sidste udvej skal du i det mindste spise cottage cheese, hvis det er aften, og du ikke vil sluge dig selv før sengetid. Vegetabilsk salat vil også være nyttigt. Jo større kropsvægt, jo mere protein og komplekse kulhydrater har kroppen brug for. For eksempel, hvis du vejer 50 kg, vil din daglige træningshastighed være ca. 60-80 g protein og 150-200 g kulhydrater. Hvis du kombinerer styrketræning med cardio, skal der være flere kulhydrater. Ris, korn, grøntsager, urter vil være nyttige.

Trin 3

Mængden af forbrugte kulhydrater, især enkle, bør reduceres om aftenen. Det er bedst at minimere eller undgå mættet fedt og stegte fødevarer på sportsdage. Spis friskpresset grøntsagsjuice. Gå ikke på diæter og begræns dig ikke i byggemateriale til muskler, hvis du træner styrketræning. Ellers gør du måske det modsatte i stedet for sundhedsmæssige fordele.

Anbefalede: