Sådan Spiser Du Under Alvorlig Fysisk Aktivitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du Under Alvorlig Fysisk Aktivitet
Sådan Spiser Du Under Alvorlig Fysisk Aktivitet

Video: Sådan Spiser Du Under Alvorlig Fysisk Aktivitet

Video: Sådan Spiser Du Under Alvorlig Fysisk Aktivitet
Video: Ved alvorlig sygdom er den rette ernæring livsvigtig 2023, September
Anonim

Få mennesker udover professionelle atleter tænker over, hvordan man spiser under alvorlig fysisk anstrengelse. Faktisk er dette et meget seriøst spørgsmål. Succes i sport afhænger ofte af korrekt afbalanceret ernæring.

Sådan spiser du under alvorlig fysisk aktivitet
Sådan spiser du under alvorlig fysisk aktivitet

Instruktioner

Trin 1

Ved alvorlig fysisk anstrengelse er en streng diæt fyldt med en forringelse af generelt trivsel og metaboliske lidelser. Enhver træning, der adskiller sig fra det normale daglige liv, er en vis stress for kroppen, yderligere energiforbrug. For sin fulde genopfyldning skal du spise rationelt under hensyntagen til mængden af fysisk aktivitet.

Trin 2

Fitness, som en sport, kræver ikke en særlig radikal ændring i den sædvanlige diæt, selv med ret alvorlige belastninger. I dette tilfælde anbefaler eksperter at medtage friske grøntsager og frugter i menuen, da de er leverandører af mineraler og vitaminer til kroppen. At spise kød og fisk er også gavnligt for seriøse fitnessaktiviteter. Disse produkter indeholder aminosyrer, der er nødvendige for kroppen. Og overraskende anbefaler eksperter at forkæle dig selv med desserter og melprodukter under regelmæssig træning. Tørret frugt, frugtmousse, fuldkorns bagværk, havregrynkager er bærere af nyttige kulhydrater, der hurtigt vil genopbygge kroppens energireserver.

Trin 3

Ved alvorlig fysisk anstrengelse skal kosten planlægges klart. Til morgenmad er den ideelle skål korn eller havregryn med mælk. I løbet af dagen skal du sørge for at spise noget varmt, såsom kylling bouillon suppe. Glem heller ikke den friske grøntsagssalat krydret med olivenolie. Bagt fisk eller kogt kød er perfekt som et andet kursus. Frugt, hytteost med lavt fedtindhold og naturlige yoghurt kan spises som en snack. Et glas kefir og et grønt æble er en god middag for en atlet.

Trin 4

Når du træner på styrke maskiner, skal du vælge en lidt anden tilgang til ernæring. Det er nødvendigt at udelukke mad, der er dårligt fordøjet, fra svinekød, bønner, ærter, kål osv. Fra den daglige menu. Ved alvorlig fysisk anstrengelse vil maden føles som en sten i maven og forårsage oppustethed, kvalme, ubehagelig hævelse osv. Disse symptomer kan føre til gastrointestinale problemer over tid.

Trin 5

Glem ikke de generelle regler for ernæring under alvorlig fysisk anstrengelse. Et komplet måltid skal tages efter træning tidligst 2 timer senere. Under lektionen skal du drikke mindst en liter vand. Sørg for at spise et fuldt måltid 3 timer før træningens start.

Anbefalede: