Kan Du Løbe I Regnen

Indholdsfortegnelse:

Kan Du Løbe I Regnen
Kan Du Løbe I Regnen

Video: Kan Du Løbe I Regnen

Video: Kan Du Løbe I Regnen
Video: Regnen på Christianshavn 2024, Kan
Anonim

Regn på gaden. Og selv med vinden. Skal vi annullere jogging? Intet som dette! Eksperter anbefaler ikke at udskyde træningen til starten på godt vejr: når alt kommer til alt kan du vente på det i lang tid. Hvis det er dårligt vejr uden for vinduet, skal du bare vælge det rigtige udstyr.

Kan du løbe i regnen
Kan du løbe i regnen

Regntøj

Hvis det var varmt uden for vinduet, var det bedre at klæde sig let til at løbe i regnen. Multifunktionelt sportstøj med evnen til at "trække vejret" er velegnet. Denne form forstyrrer ikke luftens passage, fjerner fugt fra kroppens overflade og tørrer hurtigt nok.

Du bør ikke løbe i fugtigt vejr i bomuldstøj. Dette materiale bliver hurtigt vådt og bliver tungt. Det anbefales heller ikke at bære polyesterbukser: de kan være varme i varmt vejr. Bedre at bruge shorts.

Dæk din skjorte eller T-shirt med en vandtæt vindjakke. Hvis det bliver varmt, kan du tage det af.

Beskyt dit hoved med en let hætte med et visir. Dette forhindrer regndråber i at falde på dit ansigt. En hue er vanskelig at undvære, hvis du skal bære briller. Visiret vil pålideligt beskytte linserne mod fugt.

Våd vejr løbesko

Regnvejr forårsager slaps. En sådan belægning forringer skoens greb til overfladen. Hvordan undgår man at glide? Dit bedste valg er at fylde et par specielle løbesko med en meget dyb slidbane. Med denne ydersål vil løberen føle sig selvsikker på løbebåndet, på asfalt eller græsarealer. En veldesignet beskytter forhindrer dine fødder i at glide og reducerer risikoen for personskade.

Når du løber i kraftig regn og på fugtig jord, bliver dine sko våde. Erfarne atleter tager et trick: de sætter plastikposer over tynde sokker, og først derefter - sneakers. Fødderne i dette outfit forbliver tørre, og sneakers er lette at tørre efter træning. Det vil være nyttigt at sætte et plaster på foldene på foden inden du løber: vådt vejr fremmer dannelsen af calluses.

Tips til regnøvelse

Lav en mild opvarmning inden du løber i vådt vejr. Det er bedst at lave opvarmningsøvelser under tag eller baldakin: hvad er meningen med at blive våd i forvejen? Det anbefales at gennemføre træningen med et sæt øvelser for at gendanne vejrtrækningen. Denne del af aktiviteten udføres også bedst i dækning. Her kan du om nødvendigt hurtigt skifte til tørt tøj, hvis du klogt tog dem med dig, placerede dem i en vandtæt taske og smed dem i en let rygsæk. Du har ikke brug for forkølelse.

Hvis du ikke kan forestille dig dit liv uden en smartphone eller andre nyttige elektroniske enheder (inklusive en spiller), skal du placere dem i et vandtæt etui inden træning. En almindelig plastikpose gør. Fugt kan hurtigt beskadige elektronikken.

Anbefalede: