Sådan Løber Du I Regnen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du I Regnen
Sådan Løber Du I Regnen

Video: Sådan Løber Du I Regnen

Video: Sådan Løber Du I Regnen
Video: 5 Løbetips til Begynderen - Bliv en Bedre LØBER 2024, April
Anonim

De, der løber med stor glæde i godt vejr, er ikke særlig glade for at løbe i regnen. Og forgæves. At løbe i regnen kan være en dobbelt glæde - du holder dig i form og nyder samtidig den rene, regnvaskede luft. Du skal bare klæde dig for ikke at blive våd fra top til tå.

Sådan løber du i regnen
Sådan løber du i regnen

Instruktioner

Trin 1

Du kan kun løbe i regnen, hvis du har det rigtige outfit. Hvad der skal bæres ved et løb, afhænger af den omgivende temperatur og nedbør. I den blinde sommerregn kan du ikke bære noget specielt og forblive i dit sædvanlige træningstøj, som tørrer ud, før du kan komme hjem.

Trin 2

Hvis det blæser udenfor, og kun et par dråber lejlighedsvis falder ned fra himlen, har du brug for en god vindjakke i form af en lys vest. Det holder kroppen varm ved at beskytte den mod den kolde luft; resterende bare hænder forhindrer naturligvis kroppen i at blive overophedet.

Trin 3

Jo koldere vejr og jo kraftigere regn, jo hurtigere øges behovet for en tyk, vandtæt jakke. Du bør ikke dvæle ved den billige mulighed, det er bedre at overbetale lidt, men tag tøj af høj kvalitet, der ikke kun bliver våd, men også er i stand til at trække vejret. Ellers vil du efter et par hundrede meter føle dig som et badehus. Udenfor våd med regn, inde med sved. Almindelige jakker er ikke særlig velegnede til løb, de er som regel ret tykke, men hvis intet andet er ved hånden, kan du prøve, hvad der kommer af det.

Trin 4

Med hensyn til sko kan våde fødder ikke undgås. Brug ikke gummistøvler til jogging, og almindelige sneakers bliver stadig våde i en eller anden grad. Da dine fødder vil være i konstant bevægelse, vil hypotermi ikke true dig, men vær forberedt på calluses, der let vises, når sko gnides mod fugtig hud. Du kan pre-stick et vandtæt plaster på sårbare pletter, hvilket reducerer sandsynligheden for at skade dine ben.

Trin 5

Hvis du bruger briller, skal du bruge en hat med et stort visir, såsom en baseballkasket, for at løbe i regnen. Det beskytter glasset mod faldende dråber, holder dig synlig af stien, sparer dig for små problemer som at få din fod i en vandpyt. Og selvom du har fremragende syn, skal du ikke forsømme hatten i koldt vejr. Et vådt hoved i kombination med lave temperaturer bidrager til en svækkelse af immunsystemet, hvilket betyder, at det absolut ikke koster noget at blive syg i denne henseende.

Anbefalede: