Hvordan Man Taber Sig, Men Stadig Har Det Hele

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig, Men Stadig Har Det Hele
Hvordan Man Taber Sig, Men Stadig Har Det Hele

Video: Hvordan Man Taber Sig, Men Stadig Har Det Hele

Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2022, December
Anonim

Moderne statistik hævder, at over 70% af befolkningen har problemer med at være overvægtige. Og de fleste af disse mennesker drømmer om at tabe sig. Men af ​​en eller anden grund er det ikke alle, der taber sig. Den største hindring på vej til en slank figur er den grundlæggende uvillighed til at begrænse sig i mad. Kort sagt, mange er simpelthen ikke i stand til at gå på diæt. Men muligheden for at tabe sig og endda have alt - eksisterer.

Hvordan man taber sig, men stadig har det hele
Hvordan man taber sig, men stadig har det hele

Instruktioner

Trin 1

Vær klar over rytmerne i din krop og dens behov. Skriv bare ned tidspunkterne for alle måltider og snacks i løbet af et par dage. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvornår du føler dig sulten. Du vil forstå, hvor mange gange om dagen du har brug for at spise, og hvor meget.

Trin 2

Planlæg dine måltider på en sådan måde, at du ikke er generet af sult. Har en klar måltidsplan. Hold dig til din tidsplan. Du bør ikke spise nødder, tærter eller boller uden for dine planlagte måltider. Ingen snacks "til virksomheden" og "på vej". Spis hvad du vil med dine måltider. Denne fase er nødvendig for at vænne sig til et klart regime. Gradvist vil du føle, at behovet for snacks aftager.

Trin 3

Men du kan ikke begrænse dig til at drikke. Husk bare, at de fleste sodavand og frugtsaft indeholder meget sukker og højt kalorieindhold.

Trin 4

Du skal nu skifte din diæt for at forbinde den med søvn. Det sidste måltid skal være mindst tre timer før sengetid. Hvis det i starten vil være vanskeligt for dig at holde pause, drik vand, juice, fedtfattig kefir.

Trin 5

Når du vænner dig til din nye diæt, skal du undgå alle andre drikkevarer end vand mellem måltiderne. Følelsen af ​​sult er ofte forklædt som en følelse af tørst. Et par slukker vand holder dig i gang uden mad.

Trin 6

Når kosten ophører med at give dig gener og du let kan modstå alle slags fristelser på det forkerte tidspunkt, skal du begynde at reducere portionerne.

Trin 7

Skær ikke ned på portioner af alle måltider på én gang. Start med frokost. Tag dig tid og reducer ikke mere end 10% ad gangen.

Trin 8

Brug mindre køkkengrej. Ofte spiser du mere ikke fordi du er sulten, men fordi du er vant til ikke at efterlade mad på din tallerken.

Trin 9

Tyg langsomt. Tag dig tid, mens du spiser. Følelsen af ​​fylde kommer 10-15 minutter senere, end du får den nødvendige mængde næringsstoffer. Tænk på, hvor meget du kan spise, mens din hjerne reagerer.

Trin 10

Gennemgå din diæt i overensstemmelse med diætistens anbefalinger. Til morgenmad er det bedre at spise mad rig på langsomme kulhydrater: korn, korn, brød. Lidt protein, såsom et kogt æg, gør tricket. Sådan mad vil langsomt brænde og gradvist afgive energi, og du kan nemt gøre det til middag.

Trin 11

Frokost skal være dit rigeste måltid. Du har brug for fedt, proteiner og kulhydrater. Spring ikke supper over. Flydende mad tager nok plads i din mave, og du får færre kalorier i forhold til fast mad med samme volumen.

Trin 12

Om natten er kroppen involveret i restaurering af brugte kræfter, for det har det brug for aminosyrer. Det bedste valg til middag er proteinfødevarer. Det kan være kyllingebryst, havfisk, hytteost med lavt fedtindhold. Brug ikke korn eller pasta til pynt, du har ikke brug for ekstra energi nu. Spis en let grøntsagssalat i stedet.

Trin 13

Hvis du ikke kan modstå en særlig lækker brownie eller rå pølsesandwich, skal du blot øge din kalorieforbrænding. På vej hjem, gå af et stop tidligt og gå en tur. Spring over elevatoren, gå op ad trappen er en fantastisk måde at forbrænde de kalorier du har fået. Du skal forstå, at for at processen med at tabe sig ikke skal blive forsinket, bør ankomsten af ​​kalorier være mindre end deres forbrug.Hvis du vil spise mere mad med højt kalorieindhold, skal du føre en mere aktiv livsstil.

Populær af emne.