Sådan Vælges Beskyttelse Til Videoer

Sådan Vælges Beskyttelse Til Videoer
Sådan Vælges Beskyttelse Til Videoer
Anonim

Når du køber rulleskøjter, er det vigtigt at vælge den rigtige beskyttelse til dine arme og ben, så skøjteløb er en fornøjelse.

Sådan vælges beskyttelse til videoer
Sådan vælges beskyttelse til videoer

Rulleskøjter uden beskyttelse er farligt. Om vinteren er det ikke så smertefuldt at falde under skøjteløb, da tøj fungerer som en slags beskyttelse. At falde om sommeren vil uundgåeligt føre til blå knæ og andre ubehagelige konsekvenser.

For at opnå den bedste beskyttelse er det bedst at bære et sæt knæpuder, albueunderlag og specielle handsker. Når du vælger, skal du være opmærksom på følgende detaljer:

1) Knæpuder skal dække ikke kun selve patellaen, men også poplitealrummet. Normalt falder slaget på poplitealområdet, når det falder. Vælg den rigtige størrelse, så beskyttelsen passer tæt rundt om benet - den dingler ikke eller skraber.

2) Vælg også albueunderlag strengt i overensstemmelse med størrelsen. Det er bedre, hvis de bæres på hånden som en slags strømpe på albuen. En sådan fastgørelse er mere praktisk end velcrobånd.

3) Når du vælger handsker, skal du være opmærksom på, at den del, der falder på håndfladen, er så tyk som muligt. Hvis der kun er en klud der - vil beskyttelsen i tilfælde af et fald kun være mod slid, men ikke mod stød.

Vær opmærksom på de materialer, som beskyttelsen er fremstillet af. Husk, at disse egenskaber ikke er erhvervet for skønhed, deres vigtigste funktion er at beskytte dine arme og ben mod stød, når du falder.

Populær af emne.