Sådan Vælger Du Videoer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Videoer
Sådan Vælger Du Videoer

Video: Sådan Vælger Du Videoer

Video: Sådan Vælger Du Videoer
Video: How to Select Cooking Channel Category - Yt Channel Category - Yt Videos Category Explain 2024, Kan
Anonim

Hvis du seriøst overvejer at købe selv rulleskøjter, her er nogle tip til valg af dem. Der er ikke noget kompliceret her. Du skal bare vide, hvilke detaljer der er behov for og vigtige, og hvilke der ikke er. Vores korte uddannelsesprogram hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Vælg dine videoer omhyggeligt for ikke at fortryde senere
Vælg dine videoer omhyggeligt for ikke at fortryde senere

Instruktioner

Trin 1

Efter design er ruller opdelt i tre typer. Fitnessruller er til almindelig ridning og er de mest almindelige. Det er bedre at købe dem til regelmæssige gåture i parken. Giver medium manøvredygtighed ved medium hastighed.

Trin 2

Aggressive skøjter indebærer også aggressiv skøjteløb. Du kan ikke udvikle høj hastighed på dem, men sådanne ruller giver maksimal manøvredygtighed. Aggressive ruller købes hovedsageligt til spring, tricks og andre "finter".

Trin 3

Køreruller. Disse ruller er designet til højhastighedsskøjteløb, hovedsageligt i en lige linje. De kan også manøvreres, men de mest stabile løberuller vil være i høj hastighed.

Trin 4

Efter at have besluttet typen af ruller, se på deres enhed. Rammen er et meget vigtigt element. Bedre at købe hjul med metalramme. Vil vare længe.

Trin 5

Derefter kommer hjulene. De er klassificeret efter diameter, lejekvalitet og stivhed. Kontakt din forhandler for at få lejespecifikationer; vælg stivhed ud fra dine præferencer. Hvis du kan lide blød skøjteløb, skal du tage ruller med gummihjul. Kontroller også muligheden for udskiftning af hjul. Hvis de er skruet, kan sådanne hjul udskiftes.

Trin 6

Støvle. Komfort og rideteknik afhænger af det. Hvis videoerne tilfredsstiller jer alle, men du ikke har målt dem endnu, så prøv dem. Tag dig tid, gå på rulleskøjteløb et stykke tid. Rullerne skal sidde på benet som en handske og skal være behagelige i dem. Sørg for, at bagagerummet ikke er lavet af kunstlæder - den slides hurtigt ud af kontakt med asfaltoverfladen. Sørg også for, at støvlen er åndbar. Ellers sveder dine fødder hurtigt. Stofstøvleruller, komfortable og lette, er et godt valg for begyndere.

Trin 7

Om fastgørelseselementerne. Det er bedre at tage ruller med snøring. I dette tilfælde er et mekanisk spændebælte ikke overflødigt på bagbenet. I dette og i ethvert andet tilfælde skal fastgørelsesorganerne klart fastgøre benet i bagagerummet, men ikke klemme det.

Trin 8

Det er slet ikke nødvendigt at se på bremsen. Som praksis har vist, bruger kun få mennesker bremsen monteret på skøjterne. Men stadig vil det ikke genere dig.

Trin 9

Det er alt sammen. Jeg vil bare tilføje, at rulleskøjter ikke er brød eller kartofler. Skøjter af god kvalitet koster fra 600 rubler. Kun kinesiske forbrugsvarer kan være billigere.

Anbefalede: