Sådan Vælger Du En Svømmemaske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Svømmemaske
Sådan Vælger Du En Svømmemaske
Video: Sådan Vælger Du En Svømmemaske
Video: Hvordan vælger du den helt rigtige tørdragt!? Trilaminat tørdragt 2023, Februar
Anonim

En svømningsmaske giver en person mulighed for at se næsten lige så godt i vandet som de gør i luften. Uden det er hverken spydfiskeri eller en almindelig sightseeingtur for at blive bekendt med indbyggerne i havets dybde umulig. Derfor er det meget vigtigt at vælge den rigtige svømningsmaske, så den giver dig et godt udsyn, ikke tåger op og ikke drypper.

Sådan vælger du en svømmemaske
Sådan vælger du en svømmemaske

Instruktioner

Trin 1

Moderne dykkermasker er designet i tre dele: en stiv kant for at beskytte linserne mod brud, en blød silikone krop for at sikre en tæt forsegling og en justerbar fastgørelsesrem. Når du vælger en maske i en butik, skal du først vedhæfte den til dit ansigt uden at bære en rem. Inhalér gennem næsen. Hvis masken krymper godt og passer til dig, holder den sig fast i dit ansigt og holder fast selv uden en rem.

Trin 2

Overvej det nu mere detaljeret. Tætninger - kabinetets silikonkant skal være blød nok til ikke at rive eller irritere ansigtets sarte hud. Farven på den bløde skal er også vigtig. Professionelle dykkere og spydfiskere foretrækker uigennemsigtigt sort materiale. Betragtningsvinklen er således indsnævret, men linserne blænder ikke. I tilfælde af at du køber en maske til afslappede vandreture under vandet, skal du vælge kroppens farve i overensstemmelse med dine præferencer, det påvirker ikke maskenes kvalitet på nogen måde.

Trin 3

For dem, der skal dykke ned i dybden, er kompakte masker med små rumfang mellem linserne og ansigtet mere egnede. Løftekraften for en sådan maske er lille, og den trækker dig ikke til overfladen, når du dykker. Vælg en maske, der har dette tal inden for 300 kubik mm.

Trin 4

For en nybegynderdykning er en maske med monoglas velegnet til de første dykkeroplevelser. Mere pålidelig er den med to briller. Det bruges til dybdykning. Der er også masker med korrigerende briller til salg, i dette tilfælde kan du vælge de passende dioptrier sammen med en salgsassistent.

Trin 5

Maskenes tæthed afhænger også af, hvor sikkert og komfortabelt den bliver fastgjort på hovedet. Fastgørelsesremmen giver dig mulighed for at justere graden af ​​forseglingernes tryk til ansigtets hud. Det skal være udstyret med drejelige spænder og en særlig neopren-fastgørelse for at forhindre, at langt hår ripper ud, når du fjerner masken.

Populær af emne.