Sådan Vælger Du Børneski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Børneski
Sådan Vælger Du Børneski
Video: Sådan Vælger Du Børneski
Video: [Støvsuger]: Sådan vælger du den rigtige støvsuger! 2023, Februar
Anonim

Der er ingen aldersgrænse for skiløb. For at vænne dit barn til nyttigt og sjovt skiløb, skal du begynde at øve så tidligt som muligt. Korrekt valgte børneski hjælper ikke kun dit barn med at føle smagen til skiløb, men også undgå skader efter uundgåelige fald.

Glem ikke at købe varmt skitøj
Glem ikke at købe varmt skitøj

Instruktioner

Trin 1

Overvej barnets højde og alder. At købe en model "til vækst" fører til, at skiene ikke adlyder ejeren, hvilket afskrækker ham fra ethvert ønske om at ride. Skiene skal være lidt "lavere", hvis barnet er under fem år. Den ideelle længde er mellem 400 og 800 meter. Sådanne ski hindrer ikke barnets bevægelse og hjælper ham med hurtigt at mestre løbeteknikken. Når skolerne kommer ind i skolealderen, kan længden af ​​ski overstige højden med 10 - 15 cm. For at vælge de rigtige børneski skal du placere dem lodret ved siden af ​​barnet og bede ham om at røre ved spidsen med hånden. Hvis længden er korrekt, kan barnet nå.

Trin 2

Start med træski. De giver dig ikke mulighed for at udvikle for meget hastighed og kontrolleres bedre i sving. Derudover er det lettere at vælge et smøremiddel til dem. Husk, at jo bredere ski, jo mere stabile og langsommere er de. Når barnet forbedrer deres færdigheder, skal du gå videre til smallere og lettere plastmodeller. Dette materiale er stærkere og giver bedre glidning.

Trin 3

Sørg for kvaliteten af ​​ski. Vej højre og venstre ski fra det samme par i dine hænder. Kontroller, at deres masse er omtrent den samme, og at tyngdepunktet er på samme sted - på monteringsniveauet. Køb ikke ski med revner eller dybe ridser. Rillen på den glidende side skal være flad.

Trin 4

Vælg det rigtige skiudstyr. Pinde med ideel længde når dine armhuler. De kan være lidt længere, men ikke kortere, ellers vil skiløb være forbundet med betydelige ulemper, og rygsøjlen får yderligere stress. Kontroller formen på spidsen af ​​pinde. For skimodeller til børn er de lavet i form af en ring for at øge støtteområdet på sneen. Hvis dit barn lige er begyndt at ride, bed ham om at prøve uden pinde. Dette vil lære ham at balancere.

Trin 5

Kig efter halvstive beslag med en metalbase og læderremme. De glider ikke for let væk, men de begrænser heller ikke barnets fod, hvilket er især vigtigt, når det falder ned. Låsen på holderen bør heller ikke være for tæt, så barnet kan tage på sig ski alene, hvis de falder af.

Populær af emne.