Sådan Finder Du En Sponsor Til En Atlet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Sponsor Til En Atlet
Sådan Finder Du En Sponsor Til En Atlet

Video: Sådan Finder Du En Sponsor Til En Atlet

Video: Sådan Finder Du En Sponsor Til En Atlet
Video: Сегодня 24 ноября победите хроническое безденежье: напишите эти волшебные слова и положите в кошелек 2024, April
Anonim

Sport er en seriøs forretning, især hvis du nærmer dig det ud fra et økonomisk synspunkt. Det sker, at en meget talentfuld og dygtig atlet forbliver ubemærket af samfundet, og på baggrund af det faktum, at han er nødt til at arbejde et eller andet sted for at tjene sit levebrød, forbliver sportspotentiale ubrugte.

Sådan finder du en sponsor til en atlet
Sådan finder du en sponsor til en atlet

Instruktioner

Trin 1

For at løse det økonomiske problem både inden for sport og i mange andre områder af livet er der sponsorering. Hvis du er en talentfuld atlet, der ønsker at opbygge en sportskarriere, leve for hobby og blive båret af livets skyld, skal du først og fremmest vise dig selv i samfundet, afsløre dit talent offentligt, så gør så mange mennesker som muligt ved om dig. Deltag i forskellige sportskonkurrencer i din by. Prøv også at komme ind i regionale og regionale konkurrencer. Gør alt for at gøre dette.

Trin 2

Besøg specielle websteder, hvor atleter leder efter deres sponsorer, registrer din konto og aktivt promover den, tilføj forskellige oplysninger om din sportssucces og præstationer. Tilføj mere til din portefølje.

Trin 3

I tilfælde af at du har fundet en potentiel sponsor til dig selv, skal du introducere dig korrekt eller kontakte direktøren for virksomheden eller direktøren for public relations, hvis der er en i virksomheden.

Trin 4

Lav appellen i fire dele: - begrundelse. Skriv dit CV korrekt i det, beskriv dine planer for fremtiden; - fordele. Beskriv her, hvilke fordele sponsorfirmaet har, når de arbejder sammen med dig; - alternativ. På dette tidspunkt skal du røre ved spørgsmål relateret til forskellige bonusser fra virksomheden, såsom for eksempel kontante bonusser for bestemte præstationer, produktbonuser, betalte ture og så videre; - muligheder. Giv nogle ideer, der hjælper dig med at udvide populariteten af dit produkt eller brand ved hjælp af detaljerne i dit forhold til virksomheden.

Trin 5

I den sidste fase skal du nøje studere vilkårene for den kontrakt, der tilbydes af det sponsorerende firma. I kontraktvilkårene afsluttes visse planer for virksomheden, som kan realiseres hurtigere ved at arbejde sammen med dig. Gør alt for at sikre, at disse planer fører til de forventede resultater.

Anbefalede: