Sådan Overføres En Atlet Til Et Andet Hold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres En Atlet Til Et Andet Hold
Sådan Overføres En Atlet Til Et Andet Hold

Video: Sådan Overføres En Atlet Til Et Andet Hold

Video: Sådan Overføres En Atlet Til Et Andet Hold
Video: ПРИЗРАК НЕ ВЕДАЮЩИЙ ЖАЛОСТИ ДАВНО ЖИВЕТ В СТАРИННОЙ УСАДЬБЕ 2024, Kan
Anonim

For at overføre en atlet til et andet hold er det bedst at have deres egen agent, der repræsenterer spillerens interesser i forskellige klubber. Det er især let for lovende og etablerede atleter at foretage overgangen.

Jeg udarbejder kontrakten i al slags vejr
Jeg udarbejder kontrakten i al slags vejr

Hver holdspiller har en personlig kontrakt med klubben, der er udarbejdet på baggrund af eksisterende lovgivning. Kontrakten foreskriver klausuler, der regulerer forholdet til holdet, herunder lønninger, bonusser, betingelser for opsigelse af kontrakten, flytning til andre klubber.

Foreskrevet erstatningsbeløb

Hvis spilleren har stor værdi for klubben, kan der være en klausul i kontrakten, ifølge hvilken han kan indløses af den anden part ved deponering af et bestemt beløb. For eksempel havde Luis Suarez, der efter FIFA verdensmesterskabet i Brasilien flyttede fra Liverpool til Barcelona, 85 millioner euro i kompensation i kontrakten. Dette er det beløb, der betales af den catalanske klub, så angriberen kunne forsvare sine farver de næste par år.

Desværre har ikke alle repræsentanter for holdsport mulighed for at hævde sig selv som Luis Suarez, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og mange andre. Når du vil skifte hold, skal du interessere den modtagende part i dit spil. For at gøre dette skal du enten komme til screeningen eller kontakte repræsentanterne for det andet hold, så de sender deres medarbejder til det næste spil.

Personlig agent

Desuden skal du have en personlig agent for en kompetent transaktion. Agenter er især efterspurgte blandt fodboldspillere, hvor spillere ofte flytter fra et hold til et andet. Det skal forstås, at agenten bliver nødt til at betale for sine aktiviteter. Ofte er betalingen 10% eller mere pr. Transaktion. I dette tilfælde betragtes de penge, som spilleren modtager. Agenten kan modtage penge både fra klubben, som kontrakten er underskrevet med, og fra spilleren. Alt forhandles individuelt. Oftest skal bonusen betales til spilleren selv. Dette gælder især for unge usporede fodboldspillere, hockeyspillere, basketballspillere og så videre.

Off-season aktivitet

Oftest rekrutteres nye spillere til hold i offseasonen, når spillerne hviler, og trænerne er bekymrede for det fremtidige hold. Mange atleter kommer i sådanne perioder for at arrangere en visning. Forresten er selve screeningerne allerede organiseret i træningslejren før sæsonen, når grundlaget for funktionel og fysisk kondition lægges. Det kontraherende hold forhindrer næsten aldrig en spiller i at prøve sig i en anden klub. Især når det kommer til en mere prestigefyldt liga og en høj kompensation for salget.

Anbefalede: