Hold Canada Til Verdensmesterskabet I Ishockey I

Indholdsfortegnelse:

Hold Canada Til Verdensmesterskabet I Ishockey I
Hold Canada Til Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Hold Canada Til Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Hold Canada Til Verdensmesterskabet I Ishockey I
Video: Паралимпийский хоккей: спорт Паралимпийских зимних игр 2023, Oktober
Anonim

Alle verdens hockeyfans afventer ivrigt starten på efteråret 2016, for den 17. september begynder verdensmesterskabet i hockey i Toronto, hvor de mest fremragende spillere i vores tid vil deltage. Landsholdene har allerede annonceret navnene på de 16 spillere, der vil danne holdets base. Sammensætningen af det canadiske landshold betragtes med rette som en af de stærkeste.

Hold Canada til verdensmesterskabet i ishockey i 2016
Hold Canada til verdensmesterskabet i ishockey i 2016

Det er ikke tilfældigt, at hockeys pionerer blev triumferne for de sidste to olympiske lege i Vancouver og Sochi. Sammensætningen af det canadiske nationale ishockeyhold er traditionelt stærk, især i de turneringer, hvor alle NHL-stjerner kan deltage.

Til 2016-ishockey-verdensmesterskabet i 2016 har canadierne et fremragende hold, der kan kaldes NHL-kaptajnernes hold. Mere end halvdelen af basens feltspillere er kaptajner i deres klubber, nogle andre medlemmer af landsholdet er assisterende kaptajner.

Målmænd

Canadas målmænd til verdensmesterskabet i 2016 er repræsenteret af klubber fra Chicago, Washington DC og Montreal. Det er stadig vanskeligt at sige, hvem der nøjagtigt vil tage det første indlæg ved porten til ahornbladlandsholdet. Det eneste, der er tilbage, er at liste navnene på stjernemarkerne: Corey Crawford, Carey Price og Braden Holtby.

Forsvarere

Canadas foreløbige hold inkluderer fire forsvarsspillere fra Los Angeles, Chicago, San Jose og Nashville: Drew Doughty, Duncan Keith, Mark-Edward Vlasik og Shay Weber. Alle disse spillere udgjorde de første to par af forsvaret for det triumferende hold ved de Olympiske lege i Sochi.

Fremad

Det canadiske hold har ingen problemer med angrebet. Der kan snarere opstå spørgsmål fra teamets coachingpersonale, som bliver nødt til at danne den endelige ansøgning fra mange af de fremragende fremadrettede i vores tid (hvilket er meget problematisk at gøre, fordi vidunderlige NHL-strejker fra Canada kan rekrutteres til mindst to nationale hold). Indtil videre er navnene på ni NHL-superspidser blevet navngivet.

Dallas har den største repræsentation. Der er to angribere fra denne klub: Jamie Benn og Tyler Seguin. Resten af angriberne er repræsenteret af forskellige klubber. I sammensætningen af Canada, Chicago-kaptajn Jonathan Toews, Pittsburgh-kaptajn Sidney Crosby, New York Islanders kaptajn John Tavares, Anaheim-kaptajn Rain Getzlaf, Tampa-kaptajn Stephen Stamkos samt angribere Patrice Bergeron (Boston) og Jeff Carter (Los Angeles).

image
image

Indtil 1. juni 2016 genopfyldes denne liste med syv flere NHL-stjerner. I øjeblikket er mange ledere af deres oversøiske klubber ikke inkluderet i antallet af 16. Der er kun få navne, der taler om styrkelsen af det sidste hold: Filadelfias kaptajn Claude Giroud, målscoreren for Anaheim, Corey Perry, angriberne Joe Thornton, Chris Kunitz, Tyler Hall og andre.

Anbefalede: