Hvilket Hold Vandt Verdensmesterskabet I Ishockey I

Hvilket Hold Vandt Verdensmesterskabet I Ishockey I
Hvilket Hold Vandt Verdensmesterskabet I Ishockey I
Video: Hvilket Hold Vandt Verdensmesterskabet I Ishockey I
Video: VM 2018 - Magnus Hellberg gör 2 grymma räddningar mot Slovakien 2023, Februar
Anonim

Hvert år afventer alle hockeyfans overalt i verden landsholdets hovedturnering. Ishockey-verdensmesterskabet indkalder 16 hold under dets banner, men kun et til sidst løfter det eftertragtede trofæ over hovedet.

Hvilket hold vandt verdensmesterskabet i ishockey i 2014
Hvilket hold vandt verdensmesterskabet i ishockey i 2014

Den 25. maj 2014, i hovedstaden i Hviderusland, på Minsk-Arena, i nærværelse af mere end 15 tusind tilskuere, fandt den sidste kamp i Ishockey verdensmesterskabet sted. Efter 60 minutters spilletid blev sejren vundet af det russiske landshold, der allerede er blevet en fire gange verdensmester i moderne historie. Det elskede trofæ blev løftet over hans hoved af kaptajnen på det russiske hold, Alexander Ovechkin, og derefter lavede alle spillerne og trænerne en ærescirkel rundt om banen.

I finalen besejrede russerne det finske landshold med en score på 5: 2. Shirokov, Ovechkin, Malkin, Zaripov og Tikhonov scorede mål mod finnerne.

Det russiske landshold bragte 12 nykommere til dette verdensmesterskab, deres rækker blev tilsluttet af de anerkendte ledere af landsholdet fra KHL og NHL. Det skal indrømmes, at russerne havde den stærkeste opstilling ved turneringen i Minsk. Stjernerne af verdenshockeyens første størrelse svarede på invitationen fra Oleg Znark. Alexander Ovechkin, Nikolai Kulemin, Artem Anisimov, Sergey Bobrovsky og nogle andre NHL-får ankom straks holdets placering inden turneringens start. Ankomsten af ​​angriberen Evgeny Malkin ved slutningen af ​​gruppespillet blev en seriøs styrkelse af truppen. Det var geniet Eugene og Alexander den Store, der formåede at vende tidevandet i den anden periode af det sidste møde, da russerne tabte 1: 2. I de sidste tyve minutter i flertal scorede Danis Zaripov det fjerde mål, som blev et af de smukkeste i turneringen.

Under mesterskabet vandt det russiske landshold alle ti kampe i reguleringstid og blev den fortjente triumferende af verdensmesterskabet i hockey i 2014.

Populær af emne.