Hvilke Landshold Vandt FIFA Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Landshold Vandt FIFA Verdensmesterskabet
Hvilke Landshold Vandt FIFA Verdensmesterskabet

Video: Hvilke Landshold Vandt FIFA Verdensmesterskabet

Video: KAN JEG VINDE EM MED DANMARK? 2022, December
Anonim

FIFA World Cup er den største konkurrence for nationale hold. I verdensmesterskabets historie er kun få hold blevet vindere, herunder tre repræsentanter fra Sydamerika og fem hold fra Europa.

Hvilke landshold vandt FIFA verdensmesterskabet
Hvilke landshold vandt FIFA verdensmesterskabet

Brasilien

Der er fem stjerner over det brasilianske fodboldlandsholds emblem. Dette indikerer, at det er brasilianerne, der betragtes som den mest betegnede fodboldmagt. Dette hold har vundet verdensmesterskabet fem gange - i 1952, 1958, 1970, 1994 og 2002. Verdensfodboldlegenden Pele har rekorden for titler. Han vandt tre verdensmesterskaber med sit landshold.

image
image

Italien

I Europa kaldes to fodboldhold tetracampions, et af dem er Italiens landshold. Italienerne fejrede deres sejre ved verdensmesterskaberne i 1934, 1938, 1982 og 2006. Historien bevarer mange navne på store italienere, der var beærede over at hæve det eftertragtede trofæ over hovedet. Nogle af dem glæder stadig fansen med deres præstationer i trøje på landsholdet (Buffon, Pirlo, Barzagli).

image
image

Tyskland (FRG)

Tysklands landshold (FRG) er ikke ringere end italienerne i titler. I øjeblikket er det tyskerne, der er de regerende verdensmestre. Landsholdet, med tilnavnet "tysk bil", tog føringen på fodboldbanerne i 1954, 1974, 1990 og 2014. Navnene på Gerd Müller, Lothar Matthäus og andre store fodboldspillere forbliver for evigt i verdenssportens historie.

image
image

Argentina

Et land som Argentina med sine fremragende fodboldtalenter kunne simpelthen ikke forblive uden titlen verdensmester i fodbold. To gange lykkedes det argentinerne, ledet af Mario Kempes og Diego Maradona, at vinde verdensmesterskabet. Kempes strålte i hjemmemesterskabet i 1978, og Diego førte sit landshold til titlen i Mexico i 1986.

image
image

Uruguay

De første verdensmestre i fodbold var uruguayanerne. For første gang blev verdensmesterskabet i fodbold blandt nationale hold afholdt i dette land (1930). For anden gang vandt det uruguayanske landshold i 1950 ved mesterskabet i Brasilien. I finalen på Maracanã stadion, i nærværelse af 200 tusind tilskuere, slog uruguayanerne værterne for mesterskabet.

image
image

England

Grundlæggerne af fodbold forblev heller ikke uden titlen på det bedste fodboldhold i verden. Ved verdensmesterskabet i hjemmet i 1966 var det værterne, der blev mestre for mesterskabet.

image
image

Frankrig

Hjemmetribunerne hjalp også franskmændene. Zinedine Zidanes hold optrådte triumferende ved verdensmesterskabet i hjemmet 1998. I finalen besejrede franskmændene de største udbydere om brasilianernes guld (som var den regerende mestre på det tidspunkt) med en score på 3: 0.

image
image

Spanien

Turneringen, der blev afholdt i Sydafrika i 2010, er anerkendt som det mest pragmatiske verdensmesterskab i fodbold i de seneste årtier. I en konkurrence sparsom for lyse kampe og mål udmærkede spanierne sig. Selve finalen i dette mesterskab afspejler fuldt ud det særlige ved hele verdensmesterskabet. Det spanske landshold overspilede kun det nederlandske hold i ekstra tid med en score på 1: 0.

image
image

Populær af emne.