Finlands Landsholdshold Til Ishockey-verdensmesterskabet I

Indholdsfortegnelse:

Finlands Landsholdshold Til Ishockey-verdensmesterskabet I
Finlands Landsholdshold Til Ishockey-verdensmesterskabet I

Video: Finlands Landsholdshold Til Ishockey-verdensmesterskabet I

Video: Finlands Landsholdshold Til Ishockey-verdensmesterskabet I
Video: Estland - Holland | Højdepunkter | 2017 IIHF World Championship i ishockey, division I, gruppe B 2023, December
Anonim

Et par måneder før starten af verdensmesterskabet i ishockey 2016 annoncerer de deltagende hold det sidste hold til den kommende turnering. Det finske ishockeyforbund har allerede offentliggjort den endelige ansøgning fra det nationale hockeyhold.

Finlands landsholdshold til ishockey-verdensmesterskabet i 2016
Finlands landsholdshold til ishockey-verdensmesterskabet i 2016

Den endelige ansøgning fra landsholdene til ishockey-verdensmesterskabet i Toronto inkluderer 23 personer. Blandt dem er tre målmænd, syv forsvarere og tretten angribere. Det finske landshold, der er blandt de seks bedste hockeyhold, samler traditionelt en meget konkurrencedygtig gruppe til større turneringer. Ansøgningen til verdensmesterskabet i 2016 var ingen undtagelse.

Målmænd

Finlands målmandslinje betragtes med rette som en af de stærkeste i verden. I denne henseende er det glædeligt at se målmanden fra KHL i ansøgningen: Mikko Koskinen forsvarer hærens farver fra Neva. Ud over ham er Tuuk Rask fra Boston og Pekka Rinne fra Nashville i opstillingen. I øjeblikket er det vanskeligt utvetydigt at hævde, hvem der skal indgå i landslagets mål ved den kommende turnering.

Forsvarere

Blandt det finske landsholds forsvarsmænd er der også en repræsentant for KHL. Det er Sami Lepisto (Salavat Yulaev, Ufa). Fem personer repræsenterer NHL-klubber: Yorkie Yokipakka (Calgary), Esa Lindell (Dallas), Ollie Mätta (Pittsburgh), Rasmus Ristolainen (Buffalo), Sami Vatanen (Anaheim). En anden forsvarer af landsholdet spiller i AHL North American League. "Rockford Icehogs" har delegeret til landsholdet Ville Pokka, som forventes i en af NHL-klubberne i fremtiden.

Fremad

Blandt de tretten hitters på landsholdet spillede to uden for Nordamerika sidste sæson. Navnene på disse unge angribere vil imidlertid snart blive syet på NHL-trøjer. Vi taler om finske talenter Sebastian Aho og Patrick Laine. Disse hockeyspillere blev verdensmestre i 2016 som en del af ungdomsholdet, og de viste sig meget stærkt på verdensmesterskabet for voksne i Rusland. Klubberne, hvor Aho og Laine spillede, er Karpyat og Tappara (finsk nationalt mesterskab).

Finlands landshold har en trio af angribere fra Minnesota: Mikko Koivu, Mikael Granlund, Erik Haula. Fra Florida var to angribere inkluderet i ansøgningen: Alexander Barkov og Jussi Jokinen. Andre spillere: Jonas Donskoy (San Jose), Valteri Filppula (Tampa Bay), den berømte provokatør fra Toronto Leo Komarov, Lori Korpikoski (Edmonton), Vladimir Tarasenkos holdkammerat i St. Stanley Cup med Hawks of Chicago Teuvo Teravainen.

Anbefalede: