Sammensætningen Af ​​det Russiske Landshold Til VM I Ishockey

Indholdsfortegnelse:

Sammensætningen Af ​​det Russiske Landshold Til VM I Ishockey
Sammensætningen Af ​​det Russiske Landshold Til VM I Ishockey

Video: Sammensætningen Af ​​det Russiske Landshold Til VM I Ishockey

Video: Team Russia All Goals 2016 World Cup of Hockey 2022, November
Anonim

NHL League har forberedt en ægte gave til hockeyfans i form af verdensmesterskabet, hvor alle stjernerne i den bedste liga på planeten kan deltage. Turneringen starter den 17. september 2016 i Toronto, Canada.

Sammensætningen af ​​det russiske landshold til VM i ishockey i 2016
Sammensætningen af ​​det russiske landshold til VM i ishockey i 2016

I henhold til reglerne for forberedelsen til verdensmesterskabet skulle trænerstaverne på alle deltagende landshold i begyndelsen af ​​marts annoncere sammensætningen af ​​16 "uberørbare" spillere. Det er disse hockeyspillere, der vil danne grundlaget for landsholdene.

Russiske fans har lært navnene på det russiske landsholds kerneteam til VM i ishockey 2016. På trods af at denne applikation ikke er endelig (yderligere syv hockeyspillere føjes til de seksten spillere), er sammensætningen af Russerne til verdensmesterskabet ser imponerende ud.

Målmænd

Oleg Znarok har endelig besluttet målmandens position. Navnene på tre målmænd er annonceret, der hævder at være det første nummer i holdets mål. Alle tre er i NHL. Disse er: Sergei Bobrovsky fra Columbus, Semyon Varlamov, der forsvarer farverne i Colorado, og den unge og lovende Andrei Vasilevsky fra Tampa.

Forsvarere

Forsvaret for det russiske landshold til verdensmesterskabet i 2016 er endnu ikke dannet. I modsætning til andre landshold har denne linje et meget mindre antal spillere. Kun tre forsvarere fra NHL var inkluderet i de 16 “urørlige”.

Mange års veteran fra Montreal Andrei Markov, der havde en meget produktiv sæson 2015-2016, kunne ikke lade være med at blive indkaldt til landsholdet. Foruden ham inkluderede holdet Dmitry Orlov, der optrådte med Ovechkin og Kuznetsov i Washington samt forsvaret af Florida Dmitry Kulikov.

Fremad

Angrebet fra det russiske landshold præsenterer en reel spredning af verdenshockeystjerner. Denne linje i landsholdet ser mest overbevisende ud. Washington har delegeret to angribere: Alexander Ovechkin og Yevgeny Kuznetsov; Artemy Panarin og Artem Anisimov tiltræder landsholdet fra Chicago. Der forventes også to angribere i Znarka-holdet fra Tampa: Nikita Kucherov og Vladislav Namestnikov.

Pittsburgh-leder Yevgeny Malkin, Detroit-center Pavel Datsyuk, St. Louis-målscorer Vladimir Tarasenko og forsvarsspids Nikolai Kulemin fra Toronto forventes at blive inkluderet i landsholdet.

Visuelt ser sammensætningen af ​​det russiske landshold til VM i ishockey 2016 meget lovende ud:

image
image

Det er værd at bemærke, at landsholdet stadig vil styrke i starten af ​​turneringen, fordi der stadig er syv pladser i listen, som f.eks. Kan tages af Alexander Radulov, Ilya Kovalchuk, Alexander Semin. Coachingpersonalet har et valg at supplere forsvarsspillerne: Medvedev, Tyutin, Nikitin, Marchenko og Nesterov spiller i NHL, og farverne på klubberne Voinov, Belov, Zaitsev, Denisov og andre spiller i KHL.

Under alle omstændigheder vil den endelige sammensætning af det russiske landshold til verdensmesterskabet være meget kamp og hævder udelukkende at vinde i Toronto.

Populær af emne.