Spanien-hold Til UEFA EURO

Spanien-hold Til UEFA EURO
Spanien-hold Til UEFA EURO

Video: Spanien-hold Til UEFA EURO

Video: Spanien-hold Til UEFA EURO
Video: UEFA EURO 2024 logo unveiled with spectacular light show at the Olympiastadion in Berlin! 2024, Kan
Anonim

De sidste to europæiske fodboldmesterskaber er sendt til det spanske landshold. Ved verdensmesterskabet i 2014 var spanierne ude af stand til at kvalificere sig fra gruppen. Nu, på UEFA EURO 2016, skal fodboldspillere rehabilitere sig selv for en fiasko for to år siden. Sammensætningen af det spanske landshold giver os mulighed for at håbe på at opnå det ønskede resultat.

Spanien-hold til UEFA EURO 2016
Spanien-hold til UEFA EURO 2016

Det spanske fodboldhold har gennemgået et generationsskifte i sit landshold. Landsholdet på UEFA EURO 2016 inkluderer spillere, der ikke var tidligere verdens- og europæiske mestre, men denne omstændighed tillader os ikke at tale om forringelsen af anliggender i spansk fodbold. Nye stjerner i denne sport vises i fodboldhorisonten.

Ti dage før bienniumets hovedfodboldstart afslørede det spanske landshold deres 23-spiller-hold. Disse inkluderer selvfølgelig de ledere, der har nået højder på europæiske og verdensarenaer. Nye navne på fodboldspillere er blevet føjet til dem, som der forventes meget til den kommende EURO.

Den spanske målmandslinje er meget stærk. Her er fodboldspillere i verdensklasse: Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United) samt Sevilla målvagt Sergio Rico.

Til forsvar for det spanske landshold, det største antal repræsentanter for det catalanske "Barcelona": Gerard Pique, Jordi Alba og Marc Bartra. Ikke uden den nuværende kaptajn på Real Madrid Sergio Ramos på landsholdet. Ud over dem meddelte forsvarere ved Euro 2016: Hector Bellerin (Arsenal), Cesar Aspilicata (Chelsea), Juanfran (Atlético) og Mikel San Jose, der repræsenterer Athletic fra Bilbao.

I holdets midtbane, duoen fra Barcelona - Sergio Busquets og den bedste EURO-spiller Andreas Iniesta. Der er også legionærer her: Thiago Alcantara (Bayern), David Silva (Manchester City), Pedro og Cesc Fabregas (Chelsea). De fik selskab af midtbanespillere Bruno Soriano og Koke, der spillede for henholdsvis Villarreal og Atletico Madrid.

Den spanske offensivlinie ser ikke så formidabel ud som mange fans ønsker. Men selv her er der værdige fodboldspillere, der indtager ledende roller i topklubber. Juventus delegerede Alvaro Morata til turneringen. Ud over ham er Spaniens Nolito (Celta de Vigo), Aritz Aduriz (Athletic) og den talentfulde Real Madrid-angriber Lucas Vasquez i offensiven.

Anbefalede: