Hvordan Spanien Mislykkedes I Brasilien I To Kampe

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Spanien Mislykkedes I Brasilien I To Kampe
Hvordan Spanien Mislykkedes I Brasilien I To Kampe

Video: Hvordan Spanien Mislykkedes I Brasilien I To Kampe

Video: Hvordan Spanien Mislykkedes I Brasilien I To Kampe
Video: Highlights Brasilien / Brazil 2024, Kan
Anonim

Verdensmestrene i 2010, spanierne, var blandt de bedste favoritter til verdensmesterskabet i Brasilien. Den sidste store turnering på landsholdsniveau blev også vundet af Spanien (Euro 2012). Ved turneringen i Brasilien bestemte gruppens to første kampe imidlertid afslutningen på kampen om det vigtigste fodboldtrofæ for de fremtrædende spaniere.

Proval_Ispanii_
Proval_Ispanii_

Det spanske landshold, bemandet med mange verdens- og europamestre, spillede meget uklar fodbold ved verdensmesterskabet i Brasilien. Allerede i de første kampe i gruppe B indrømmede spanierne syv mål og scorede kun et og mistede deres chancer for at nå den afgørende fase af turneringen.

Spanien - Holland (1-5)

Det spanske landshold spillede den første kamp i mesterskabet med holdet i Holland. Denne kamp blev forventet af alle fodboldfans, uanset præference. Det skulle være en fantastisk kamp med enestående spilkvalitet, da tilskuere så adskillige stjerner af verdensfodbold på banen i byen El Salvador. Som et resultat spillede kun ét hold en kvalitetsmatch. Hollænderne ødelagde de nuværende verdensmestre. Efter afslutningen af første halvleg var stillingen lig - 1 - 1. Men i det andet segment af kampen forstyrrede Holland Casillas fire gange. Samtidig kunne det spanske hold ikke gøre noget ved fejlene i forsvaret, og i frontlinjen fungerede det angribende spil slet ikke. Det skuffende resultat af mødet skræmte Spaniens fans, men sidstnævnte håbede, at holdet kunne komme sammen og vise deres mousserende fodbold.

Spanien - Chile (0-2)

I den anden kamp havde spanierne ikke længere ret til at begå en fejl. De blev imod af et af de bedste hold i Sydamerika - Chiles landshold. For sydamerikanere var dette spil også betydningsfuldt og vigtigt. Som et resultat viste Spanien og i denne kamp inkonsekvensen i påstandene om at kæmpe om høje placeringer ved verdensmesterskabet i 2014. I første halvdel scorede chilenerne to gange. I det andet segment af kampen forsøgte Spanien at angribe skarpt. Men da Busquets fra nogle få meter savnede et tomt net, blev det klart, at Spanien ikke forlod gruppen. Holdets spilniveau i denne turnering viste sig at være uforlignelig med andre landshold i gruppe B. Spanien svigtede hele verdensmesterskabet i de første to kampe i gruppen. Det sidste spil med Australien løser ikke noget.

Det kan siges, at på verdensmesterskabet i 2014 er æraen med spansk fodbolds dominans afsluttet. For et år siden, i finalen i Confederations Cup, besejrede brasilianerne Spanien 3 - 0. Barcelona er blevet spillet igen i Champions League i de sidste to sæsoner. Disse var alle klokker før det kommende verdensmesterskab. Og nu lyder den vigtigste klokke ved mesterskabet, som "begravede" det engang store hold.

Anbefalede: