FIFA World Cup: Resultaterne Af Mødet Spanien - Holland

Den brasilianske by El Salvador er beæret over at være vært for en af de mest forventede kampe i verdensmesterskabet i gruppespillet. Den 13. juni kolliderede fodboldgiganterne på Fonte Nova-stadionet med plads til mere end 50.000 tilskuere: Spanien konfronterede Holland.

2014 FIFA World Cup: resultaterne af mødet Spanien - Holland

De første 45 minutter af spillet efterlod ikke ligeglade fans interesseret i kvalitetsfodbold. Lidenskab, dygtighed, følelser - alt dette kunne publikum observere på arenaen i El Salvador.

Den første scoringschance skete ved porten til spanierne, men Sneijder var ikke i stand til at realisere sin chance. De regerende verdensmestre sagde deres heldige ord midt i halvdelen. En fremragende gennemtrængende aflevering i det hollandske straffesparksområde forvandlede til Diego Costa's fald. Dommeren så en overtrædelse af reglerne og satte bolden på prikken. Den mest erfarne Xabi Alonso efterlod ingen chance for den nederlandske målmand. Spanien førte 1 - 0. Det skete i det 27. minut.

Efter at have indkasseret et mål gik det nederlandske landshold op. Hollændernes kronpræstation var den fantastiske bold fra topscorer i verdensmesterskabskvalifikationen Robin Van Persie. Efter at have kørt pasningen fra flanken, kastede angriberen Casillas næsten fra straffelinjen. 1 - 1 og alle hollænderne jubler. Denne bold var den smukkeste i de første tre kampe.

Anden halvdel chokerede 48.173 tilskuere på tribunen. Nogle var sindssygt jubelende, andre så med rædsel, hvad der skete. Hollænderne ødelagde Spanien. Fire ubesvarede mål mod Casillas dannede spaniernes endelige nederlag. Holland vandt 5 - 1. Selv de mest dristige bookmakere kunne ikke forestille sig et sådant resultat.

I 53 minutter scorede Arjen Robben det andet mål efter Blinds strålende aflevering. Stefan de Vrey på 64 minutter med et standardhoved sendte bolden i spaniernes net. Efter 8 minutter udnyttede Van Persie Casillas's fejl og gjorde scoren uanstændig. Og nederlaget blev afsluttet med Arjen Robben, der i det 80. minut lavede et sådant spring fra midten af banen, at Sergio Ramos selv med en fordel i det fjerne ikke havde tid til hollænderen. Robben "fratog" Spaniens forsvar og scorede 5 - 1.

Resultatet af mødet er chokerende. Mislykket, "den død" af den hyldede "Red Fury" på banen, løftede hollænderne til førstepladsen i gruppen med tre scorede point. Det spanske landshold bliver nødt til at rehabilitere ikke kun foran fansen, men også foran sig selv.