FIFA World Cup: Hvordan Ivoire-Japan-mødet Blev Afholdt

Den 14. juni sluttede den første runde af C-kvartetten ved verdensmesterskabet i Brasilien. Efter colombianerne gik Iuvarianerne og Japanerne ind i kampen. Den anden kamp i første runde fandt sted i Recife på Arena Pernambuco med en kapacitet på omkring 46.000 tilskuere.

mundial_
mundial_

Kampen begyndte doven fra begge hold. Afrikanerne forsøgte at kontrollere bolden, men indtrykket var, at ivorianerne ikke specielt ville true asiaternes mål. Den afslappede rulning af bolden varede indtil 16 minutter, da den tidligere spiller fra Moskvas "hær" Honda sendte bolden ind i portene til afrikanerne med sin venstre fod. Hele Japan var i jubel, da deres landshold tog føringen. Det må indrømmes, at slaget ikke kun viste sig at være effektivt, men også effektivt. Uden for straffesparksfeltet slog Honda porten med uhyrlig kraft ind i det nærmeste hjørne, så den ivorianske målmand ikke engang skød, fordi den var ubrugelig.

Første halvdel blev afsluttet med en minimal fordel for det japanske landshold. Der var ikke behov for at tale om ekstremt farlige øjeblikke.

Anden halvdel af mødet kunne ikke behage asiaterne. Spillet var lige så målt og uhørt. Der var imidlertid to minutters fiasko i forsvaret af det japanske landshold, hvilket førte til to mål for ivorianerne.

Først på 64 minutter sendte Boni, efter en pasning fra højre flanke af angrebet, bolden med japansk mål i hovedet. To minutter senere, i en lignende situation, trækker den italienske "Roma" og landsholdet på Elfenbenskysten Gervinho det andet mål. Angriberen sender bolden ind i det nærmeste hjørne af målet.

Den sidste fløjte fra mødedommeren var vidne til afrikanernes forsætlige sejr med en score på 2 - 1. Ivorianerne vinder tre point og indhenter de strålende colombianere.