MFM-2015 Hockey: Hvordan Kvartfinalen I Rusland - USA Blev Afholdt

Sent om aftenen 2. januar, Moskva-tid, spillede det russiske ishockeyhold kvartfinalekamp inden for rammerne af verdensmesterskabet for unge. Russernes rivaler var deres jævnaldrende fra De Forenede Stater.

MFM-2015 hockey: hvordan kvartfinalen i Rusland - USA blev afholdt

For at identificere vinderne i MFM kvartfinalekampen i 2015 måtte Valery Bragins afdelinger flytte fra Toronto til Montreal. Det var på arenaen for den berømte Montreal Canadiens-klub, at russerne var nødt til at overvinde modstanden hos en af de største favoritter af verdensmesterskabet for ungdomshockey - amerikanerne.

Den første periode for det russiske landshold var en succes. Amerikanske hockeyspillere brød ofte reglerne. Dette førte til, at amerikanerne spillede i mindretal i halvdelen af perioden. På 3. minut af mødet indså Ivan Barbashev den numeriske fordel ved to spillere. Rusland tog føringen 1: 0. Endvidere fortsatte amerikanerne med at tage fejl igen. Resultatet var det andet mål, der blev scoret mod det amerikanske hold. Alexander Sharov i det 16. minut forstyrrede amerikanerne igen. Pucken blev hamret lige efter afslutningen af den næste straffetid for den amerikanske hockeyspiller.

I den anden periode tilføjede amerikanerne betydeligt. Hurtige angreb fandt sted igen og igen på de amerikanske spillere. I det 33. minut lukkede Anthony Di Angelo hullet med et langskud. På tidspunktet for målet var russiske hockeyspillere underordnet. Derefter fortsatte amerikanerne med at skyde meget på Shesterkins mål, men vores målmand var pålidelig. Det er værd at bemærke, at de amerikanske hockeyspillere "kastede" russerne tre gange i den anden periode.

Amerikanerne startede den tredje periode aktivt igen, men det første mål i perioden fløj ind i porten til oversøiske hockeyspillere. Sergei Tolchinsky i det 42. minut bragte det russiske landshold foran (3: 1). Derefter begyndte russerne systematisk at bryde reglerne. Dette skyldtes amerikanernes høje pres og sidstnævnte samlede spillefordel. En sådan aktivitet fra det amerikanske hockeyhold blev belønnet med en anden puck i vores mål. I det 49. minut reducerede Zach Warenski igen kløften mellem amerikanerne til et minimum. Resten af perioden var russerne udelukkende i defensiven. I hele spillet reflekterede Shesterkin mere end fyrre skud af amerikanske spillere. Dette mål af målmanden er blevet en væsentlig hjælp for hele landsholdet med at holde den vindende score. Øvelsen med at erstatte målmanden med en sjette feltspiller i slutningen af mødet hjalp heller ikke amerikanerne. Rusland holdt ud og vandt 3: 2.

Valery Bragins anklager spiller den næste kamp i turneringen den 4. januar. Russernes rivaler i semifinalen bliver det svenske landshold.