Hvad Er Resultaterne Af Lodtrækningen Til FIFA World Cup

Hvad Er Resultaterne Af Lodtrækningen Til FIFA World Cup
Hvad Er Resultaterne Af Lodtrækningen Til FIFA World Cup

Video: Hvad Er Resultaterne Af Lodtrækningen Til FIFA World Cup

Video: Hvad Er Resultaterne Af Lodtrækningen Til FIFA World Cup
Video: FIFA World Cup 2022: UEFA Play-offs Draw Result | JunGSa Football 2024, Kan
Anonim

Hele fodboldverdenen så frem til den første dag i december 2017, for det var den dato, der blev sat til den endelige lodtrækning af FIFA World Cup 2018. 32 hold blev opdelt i fire kurve i henhold til verdensranglisten. Præsentanterne for ceremonien måtte kun bestemme sammensætningen af de otte kvartetter, der udgør grupperne i den vigtigste fodboldturnering i fireårsperioden.

Hvad er resultaterne af lodtrækningen til FIFA World Cup 2018
Hvad er resultaterne af lodtrækningen til FIFA World Cup 2018

Alle fans af det russiske fodboldhold var især bekymrede over kvartet A, hvor det indenlandske landshold førte gruppen ved højre for værtslandet for verdensmesterskabet. Det russiske landsholds rivaler var to hold fra Afrika og et hold fra Sydamerika. Den vanskeligste modstander for russerne kan være Uruguay-holdet. De to andre hold i kvartet A er Saudi-Arabien og Egypten.

I gruppe B mødes kvartettens favoritter allerede i første runde. Ifølge lodtrækningen vil Portugal og Spanien bestride retten til at kvalificere sig til slutspillet. Rivalerne for disse top europæiske hold var Marokkos og Irans nationale hold. Således var der i gruppe B to europæiske hold, et landshold fra Asien og et hold fra Afrika.

Franskmændene blev inkluderet i gruppe C som dronningsteamet. Denne kvartet ser ikke skræmmende ud. Rivalerne til verdensmestrene i 1998 i gruppespillet bliver landsholdene i Australien, Peru og Danmark. Ifølge mange forventninger bør Frankrig ikke opleve problemer med at nå slutspillet.

Lionel Messi og hans argentinske landshold endte i gruppe D. En af favoritterne i turneringen spiller deres første kamp med hovedåbningen af den sidste EURO. Det islandske landshold kvalificerede sig til D-kvartetten på andenpladsen. Kroatiske fodboldspillere bliver en seriøs udfordrer for argentinerne i anden kamp. Det fjerde hold, der kvalificerer sig til gruppe D, er Nigeria-landsholdet.

Fem gange verdensmestere endte i gruppe E. Brasilien bliver modstander af to europæiske hold (Schweiz og Serbien) og et meget interessant Costa Rica-hold, der formåede at bryde ind i slutspillet fra gruppen med England, Italien og Uruguay fire år siden.

Måske det mest interessante og vanskelige med hensyn til sammensætningen af deltagerne i fedtgruppen F. Fra den første kurv kom det tyske landshold her. Tyskernes rivaler i gruppespillet vil være mexicanerne, svenskerne, der formåede at stoppe italienerne på vej til verdensmesterskabet og deltagerne i semifinalen i verdensmesterskabet i 2002, landsholdet i Syd Korea.

I gruppe G vil fodboldfans stå over for en levende konfrontation mellem de nationale hold i Belgien og England. Mest sandsynligt vil disse hold konkurrere om førstepladsen i kvartetten i den sidste gruppespillkamp. Rivalerne i gruppe G på disse nationale hold vil være holdene i Tunesien og Panama.

I gruppe H blev det polske landshold valgt ved lodtrækning som moderholdet. Polakkerne spiller deres første kamp i turneringen med et hold fra Senegal. Andre medlemmer af den ottende kvartet inkluderer landsholdene i Colombia og Japan.

Anbefalede: