Hvordan Er Lodtrækningen Til Euro

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Er Lodtrækningen Til Euro
Hvordan Er Lodtrækningen Til Euro
Video: Hvordan Er Lodtrækningen Til Euro
Video: Euro 2012 Draw: group of death and group of life prediction 2023, Februar
Anonim

Den sidste del af det europæiske fodboldmesterskab 2012 afholdes i Ukraine og Polen. Det var disse lande, der i 2007 modtog retten til at være vært for den mest prestigefyldte europæiske fodboldturnering. Holdene, der deltog i mesterskabet, blev opdelt i grupper ved lodtrækning.

Hvordan er lodtrækningen til Euro 2012
Hvordan er lodtrækningen til Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Hold fra 51 lande konkurrerede om retten til at deltage i gruppespillet i finalen i Euro 2012. De spillede 14 billetter, yderligere to ude af konkurrence blev modtaget af turneringsværterne, Polen og Ukraine.

Trin 2

Uafgjort til den kvalificerende turnering havde sine egne karakteristika. Holdene blev opdelt i seks kurve. Fem af dem omfattede 9 hold, et - seks. På samme tid blev nogle lande, mellem hvilke der var spændte politiske forbindelser, bevidst skilt i forskellige kurve. Derfor kunne de nationale hold i Georgien og Rusland på kvalificeringsstadiet ikke mødes.

Trin 3

16 hold nåede den sidste del: England, Tyskland, Grækenland, Danmark, Irland, Spanien, Italien, Holland, Polen, Portugal, Rusland, Ukraine, Frankrig, Kroatien, Tjekkiet og Sverige. Alle hold blev opdelt i 4 grupper: A, B, C og D. Lodtrækningen fandt sted den 2. december 2011 i Kiev på National Palace of Arts "Ukraine".

Trin 4

Trækningsproceduren havde sine egne særegenheder. Før det blev afholdt, blev seksten hold opdelt i fire kurve som følger: det første var hold fra Ukraine, Polen, Spanien og Holland. I det andet hold i Tyskland, Italien, England, Rusland. I det tredje er holdene fra Kroatien, Grækenland, Portugal og Sverige. Og i det fjerde - holdene i Danmark, Frankrig, Tjekkiet, Irland. Hold i samme kurv er allerede garanteret ikke at møde hinanden i gruppespillet.

Trin 5

Før lodtrækningen modtog Polen og Ukraine som værtsland automatisk førstepladser i gruppe A og D. Den første fase af lodtrækningen, startende med gruppe A, var beregnet til at udfylde de første placeringer i gruppe B og C. Disse hold var Holland og Spanien. Derefter blev holdene fra den fjerde kurv tildelt til alle fire grupper. Den første var Tjekkiet, den anden var Danmark, den tredje var Irland og den fjerde var Frankrig. Derefter blev holdene fra den tredje kurv og fra den anden fordelt på samme måde. Holdets position i gruppen blev også bestemt ved lodtrækning, de eneste undtagelser var holdene i Polen og Ukraine, som automatisk tog de første placeringer.

Trin 6

Som et resultat blev holdene opdelt i grupper som følger:

Gruppe A: hold fra Polen, Rusland, Grækenland, Tjekkiet.

Gruppe B: landshold i Holland, Tyskland, Portugal, Danmark.

Gruppe C: landshold i Spanien, Italien, Kroatien, Irland.

Gruppe D: landshold i Ukraine, England, Sverige, Frankrig.

Populær af emne.