Hvordan Er Lodtrækningen Til FIFA Verdensmesterskabet?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Er Lodtrækningen Til FIFA Verdensmesterskabet?
Hvordan Er Lodtrækningen Til FIFA Verdensmesterskabet?

Video: Hvordan Er Lodtrækningen Til FIFA Verdensmesterskabet?

Video: Hvordan Er Lodtrækningen Til FIFA Verdensmesterskabet?
Video: European Play-off Draw & Intercontinental Play-off Draw | FIFA World Cup Qatar 2022 2024, April
Anonim

X-timen nærmer sig, når det russiske landshold vil genkende deres rivaler ved verdensmesterskabet i 2014, hvem kan blive dem? Og hvordan går lodtrækningen?

Tegn i regi af FIFA
Tegn i regi af FIFA

Er det nødvendigt

TV eller en billet til Brasilien, kendskab til FIFA-klassificeringen, geografisk viden

Instruktioner

Trin 1

Uafgjort til verdensmesterskabet i 2014 finder sted i Costa do Sauipe, Brasilien. Næsten alle fremtidige deltagere er allerede bestemt, hvilket betyder, at dannelsen af grupper kan antages allerede i dag.

Trin 2

Til at begynde med er alle holdene, der kom til verdensmesterskabet, opdelt i 4 kurve baseret på den nuværende FIFA-rating. I øjeblikket er alle holdene i den første kurv allerede bestemt. De er: Brasilien (som værtsland), Spanien, Tyskland, Argentina, Colombia, Belgien, Uruguay, Schweiz. Jeg skriver trygt Uruguay på trods af at sydamerikanerne endnu ikke officielt har sikret sig pladsen til verdensmesterskabet. Men efter den første udekamp mod Jordan, der blev vundet 0-5, er alt allerede meget klart. Så disse 8 hold kaldes "dronninger", og de vil bestemt ikke spille mod hinanden i gruppespillet.

Trin 3

I anden fase af lodtrækningen tages der ud over vurderingen også hensyn til det geografiske princip. Arrangørerne prøver at adskille hold fra en region i forskellige grupper. Derfor er alle i første omgang opdelt i henhold til klassificeringerne i grupper, og derefter, afhængigt af "livmoderen", begynder en tegning af partier fra forskellige briller (bolde med holdets navn er foreløbigt lagt i brillerne) i for at sprede repræsentationen af lande i hver gruppe så meget som muligt.

Resultatet er 8 grupper på 4 hold hver.

Anbefalede: