Favoritterne Til FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Indholdsfortegnelse:

Favoritterne Til FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien
Favoritterne Til FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Video: Favoritterne Til FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Video: Favoritterne Til FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien
Video: Brazil v France | 2006 FIFA World Cup | Full Match 2024, Marts
Anonim

Den 12. juni startede verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien. 32 landshold deltager i turneringen. Allerede har nogle eksperter udpeget verdens mest populære favoritter.

Favoritterne til FIFA verdensmesterskabet i Brasilien
Favoritterne til FIFA verdensmesterskabet i Brasilien

Brasilien trup

Værterne for mesterskabet er det mest titlerede landshold i verden. Fem gange hævdede brasilianernes kaptajner verdensmesterskaberne over hovedet. På hjemmemesterskabet er Brasilien blandt mest favoritter i mesterskabet. Dette er ikke tilfældigt, fordi holdet inkluderer en spredning af verdens fodboldstjerner. Forsvarslinjen er navne i verdensklasse - Dani Alves, Marcelo, David Luis; basislinjen er også stærk, og Neymar, Hulk, Fred og andre vil handle i angrebet. Brasilianerne ledes af den berømte træner, som i 2002 allerede førte Pentacamps til mesterskabet. Luis Filipe Scolari er en af de mest erfarne trænere i verden. Derudover må vi ikke glemme, at tribunerne kun kører værterne frem til trofæet, idet de er den tolvte spiller.

Tysklands trup

Det er ikke tilfældigt, at det tyske landshold kaldes "fodboldmaskine", fordi dette hold er berømt for organisationen af sit spil. I hver generation tyskere vokser fodboldspillere i verdensklasse op. Mange fremragende tyskere kom til Brasilien til verdensmesterskabet. Ozil er en global stjerne. Denne person er i stand til at skabe fare ved porten til enhver modstander. Midterlinjen er traditionelt stærk, og Joachim Loews geni hjælper teamet med at designe det rigtige spil. Det skal bemærkes, at tyskerne i de sidste tre verdensmesterskaber var i top tre hold.

Argentina-hold

Der forventes også meget fra argentinerne ved verdensmesterskabet. Et hold ledet af stjerneangribere er i stand til at opnå det bedst mulige resultat. Mange personlige fans af Lionel Messi venter på, at spilleren skal bevise sig i al sin glans i en turnering på niveau med verdensmesterskabet. Gonzalo Higuain, der skinnede i Italien sidste sæson, er i stand til at forbedre det argentinske landsholds angrebspotentiale yderligere. Eksperter indrømmer, at argentinernes vigtigste trumfkort i turneringen kan være en stjernelængde af strejker. På samme tid, hvis organisationen af spillet i midten af marken og i forsvaret er på niveauet, så kan dette hold kæmpe om titlen verdensmester.

Spanien trup

De regerende verdens- og europæiske mestre har ikke brug for en særlig introduktion. På trods af at stjerneopstillingen ikke længere er så ung, kan spanierne muligvis hævde sig på de højeste steder. Verdens- og europamesterskabsvindere husker smagen af sejr og har vigtig erfaring med at spille de mest afgørende kampe.

Italiens hold

Få mennesker taler om italienere som de største kandidater til mesterskabet. Dette har dog altid været tilfældet, men det italienske hold er en fire gange vinder af verdensmesterskabet. For to år siden var Prandellis afdelinger heller ikke blandt favoritterne, men mange fans husker, hvordan Euro 2012. turneringen sluttede. Italienerne var der i finalen. Hvis vi siger, at Azzurra-skvadronen gennemgår en generationsskifte, og der ikke er nogen stjerner som Baggio, Totti, Maldini, så er det nødvendigt at huske på, at der er nye meget talentfulde og lovende spillere. Andrea Pirlo, som er holdets veteran, er i stand til med sit kloge spil at sprede italienernes angreb på en sådan måde, at ingen modstander finder det let. Italien starter ofte turneringen svagt, men i løbet af mesterskabet vinder det fart og jo tættere den sidste fase, jo stærkere er italienerne.

Holland trup

Landsholdet i landet Tulipaner fik et meget godt hold til verdensmesterskabet i Brasilien. Van Persie, Robben og andre er ganske i stand til at opnå et resultat. Organiseringen af holdkampen er heller ikke halt i det hollandske landshold. Det vil være meget interessant at se dette angribende "sjove" fodboldhold.

Anbefalede: