Hvordan Var åbningsceremonien For FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Hvordan Var åbningsceremonien For FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien
Hvordan Var åbningsceremonien For FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Video: Hvordan Var åbningsceremonien For FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien

Video: Hvordan Var åbningsceremonien For FIFA Verdensmesterskabet I Brasilien
Video: FIFA 21: How to Fix Brazil National Squad! [PS5] 2024, April
Anonim

Den 12. juni 2014 fandt åbningsceremonien for XX FIFA World Cup sted i Brasilien. Showet fandt sted i byen São Paulo på Arena Corinthians stadion, der har plads til næsten 48.000 tilskuere. Hele fodboldverdenen havde ventet på starten af verdensmesterskabet i fire år, og endelig blev starten lavet.

Hvordan var åbningsceremonien for FIFA verdensmesterskabet i Brasilien
Hvordan var åbningsceremonien for FIFA verdensmesterskabet i Brasilien

Åbningsceremonierne for FIFA World Cups er ikke så farverige som dem ved OL. Showet i Sao Paulo varede omkring en halv time, men i løbet af denne periode kunne publikum se en masse interessante ting.

Åbningsceremonien for verdensmesterskabet begyndte med en præsentation af brasiliansk natur. Snesevis af mennesker, klædt i forskellige planter, flyttede over fodboldbanen på São Paulo stadion. Så begyndte der at dukke op folk, der symboliserede floder. Snesevis af påklædte deltagere i showet "spredte" sig over clearingen af "Arena Corinthians".

Anden del af præsentationen af åbningsceremonien til verdensmesterskabet var dedikeret til det brasilianske folk. Først dukkede indianerne op og derefter andre folkeslag. Et stort antal samfund i et fantastisk land var repræsenteret. Det skal bemærkes, at under åbningsceremonien for mesterskabet lyder fantastisk brasiliansk musik, som fascinerede og satte de tusindvis af fans af Arena Corinthians i det rigtige humør.

Den brasilianske kultur manifesteres yderligere i udstillingen af unik kampsport. Alt dette skete i forbindelse med samba- og rumbadanse.

Danserne i rydningen blev erstattet af "fodboldspillere" klædt i ejendommelige kostumer, og bolden, der lå midt i marken, blev til en fodbold. Drenge i T-shirts med de deltagende landes nationale flag dukkede op på arenaen. De unge deltagere omringede en fodbold i midten af banen, hvorefter Brasiliens nationale flag blev bragt ud.

Det næste trin var at åbne fodbolden, som dannede en blomst. Yderligere forventedes publikum at udføre verdensmesterskabets hymne inde i selve blomsten. Det blev udført af den berømte Jennifer Lopez. Et par minutter senere dukkede et par flere karakterer op i midten af blomsten og symboliserede det moderne brasilianske samfund.

Efter udførelsen af verdensmesterskabssangen begyndte alle tegnene gradvist at forlade rydningen, og åbningsceremonien for verdensmesterskabet begyndte at komme til en ende. De mange fans, der forblev på tribunen, måtte vente lidt mere tid, hvorefter startfløjten blev givet til starten af den første kamp i turneringen.

Anbefalede: