Hvordan Colombia Klarede Sig Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Hvordan Colombia Klarede Sig Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien
Hvordan Colombia Klarede Sig Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvordan Colombia Klarede Sig Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvordan Colombia Klarede Sig Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien
Video: Configurar APN Claro Colombia 3G/4G + MMS Claro I Solución 2021 ✅ 2024, Kan
Anonim

Før starten af verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien led colombianerne et betydeligt tab hos personen som landsholdets vigtigste angriber - Falcao. Colombianeren blev skadet og kunne ikke deltage i mesterskabet. Dette forhindrede imidlertid ikke sydamerikanerne i at udføre ved turneringen med værdighed og vise fodbold af høj kvalitet.

Hvordan Colombia klarede sig ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien
Hvordan Colombia klarede sig ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien

Det colombianske landshold blev trukket ved at tegne for at spille i gruppe C ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien. Det var ikke den stærkeste kvartet af nationale hold. Det omfattede foruden colombianere også ivorianere, grækerne og japanere.

Colombia spillede sin første kamp ved verdensmesterskabet med Grækenland. Spillet viste sig at være meget underholdende fra de sydamerikanske fodboldspillere. Tilskuere vil for evigt huske colombianernes dans under fejringen af de scorede mål. Kampens slutresultat er 3 - 0 til fordel for Colombia.

I det andet spil blev spillerne fra det colombianske landshold modstander af fodboldspillere fra Elfenbenskysten. I dette møde blev en anden sejr for sydamerikanerne i turneringen vundet (2 - 1).

I den sidste kamp i gruppespillet behandlede Colombia Japan uden problemer (4 - 1). De sydamerikanske fodboldspillere tog førstepladsen i gruppe C og viste forbløffende flamboyant og angribende fodbold.

I 1/8 sidste kamp måtte de colombianske spillere kæmpe med Uruguay. Dette spil blev markeret med en dobbelt af James Rodriguez mod Muslera. Colombia vandt 2 - 0 og gik videre til kvartfinalen i verdensmesterskabet, hvor brasilianerne allerede ventede på dem.

Kvartfinalespillet Brasilien - Colombia blev en af de hårdeste og mest voldelige i turneringen. Dommeren registrerede en overtrædelse af reglerne mere end 50 gange, og bolden var kun i spil i ca. 40 minutter nettetid. I en sådan kamp tabte Colombia 1 - 2 mod værterne og fløj ud af kampen om verdensmesterskabet.

Mange neutrale fodboldfans var kede af at deltage med dette sydamerikanske landshold, fordi de måske viste fodbold af højeste kvalitet fra ethvert andet sydamerikansk hold. Det kan konkluderes, at hvis fansen huskede spillet så meget, så kan landsholdets præstationer betragtes som en succes. Derudover er det et helt acceptabelt resultat at nå kvartfinalen ved verdensmesterskabet for det colombianske fodboldforbund.

Anbefalede: