Sådan Overføres TRP-standarderne

Sådan Overføres TRP-standarderne
Sådan Overføres TRP-standarderne

Video: Sådan Overføres TRP-standarderne

Video: Sådan Overføres TRP-standarderne
Video: TRP Built Evo 8MR. 750HP, Emtron, Samsonas 2023, December
Anonim

Den 1. september 2014 blev komplekset "Klar til arbejde og forsvar" genoplivet i Rusland. Beboere i 12 regioner i Den Russiske Føderation vil deltage i at teste deres fysiske kondition. For at bestå TRP-standarderne for det tilsvarende badge skal du udføre særlig træning.

Klar til arbejde og forsvar
Klar til arbejde og forsvar

TRP-komplekset er en sportslig og anvendt form for fysisk træning, der ligner all-around. TRP's hovedopgaver er at styrke befolkningens sundhed, fysisk forbedring og udviklingen af massefysisk kulturbevægelse.

Moderne TRP-standarder inkluderer test af hovedtyperne af sport og anvendte aktiviteter: hoppe, løbe, kaste, langrend, pull-ups, svømning, skydning, turisme. Borgere i 11 aldersgrupper har lov til at bestå TRP, fra 6 år til 70 og ældre. De, der med succes overholder TRP-standarderne, vil kunne modtage bronze-, sølv- og guldmærker. Det er planlagt, at resultaterne af overholdelse af TRP-normerne fra skolebørn vil blive taget i betragtning, når de går ind på universitetet.

Først skal du besøge en praktiserende læge, der bestemmer din helbredstilstand og giver dig mulighed for at overholde TRP-standarderne. Vurder derefter dine fysiske evner. TRP-normer er rettet mod at identificere niveauet for fysiske kvaliteter (styrke, hastighed, udholdenhed, hastighed, koordination) og anvendte færdigheder. Foreløbig test af typerne af TRP-komplekset hjælper dig med at finde ud af dine "svage" sider ved fysisk kondition og effektivt planlægge uafhængig træning.

Følg en sund og aktiv livsstil. Den daglige behandling bør omfatte forskellige former for fysisk aktivitet: morgenøvelser, uafhængig træning i henhold til TRP-standarderne, gåture, sektioner, spil. Ernæring i forbindelse med stigningen i fysisk aktivitet skal være afbalanceret, varieret og høj i kalorier. Giv op med dårlige vaner. De vil påvirke niveauet af fysisk kondition og kroppens tilstand negativt under leveringen af TRP-standarderne.

Hovedrollen i at opnå sportsresultater tilhører tilrettelæggelsen af uafhængig træning. Først er det nok at træne 2 gange om ugen, og derefter kan du øge antallet af træninger og bringe dem op til 6 gange. På samme tid er det under en lektion nødvendigt at kombinere forskellige typer TRP-normer.

Opvarmning er et must inden hver træning. Du skal altid træne efter en bestemt plan. Udfør øvelser i serie. Træn ikke til udmattelsespunktet. Alternativ fysisk træning med hvilepauser.

Inden du starter en uafhængig øvelse, skal du være opmærksom på dine egne helbredsfølelser. En vigtig indikator for trivsel er pulsen. Mål din puls, før du starter en træning. Det skal svare til ca. 60-70 slag. Efter en række øvelser skal du tage en pause, vente på, at pulsen vender tilbage til normal.

For at forbedre din atletiske præstation skal du ikke kun træne, men også have en mental holdning. Sæt små mål hver dag. Skab motivation for dig selv til at øve. For eksempel kan et ønske om at overholde TRP-normerne for et guldmærke være et motiv for uafhængig træning.

Anbefalede: