Bodyflex: Hvad Er Det?

Indholdsfortegnelse:

Bodyflex: Hvad Er Det?
Bodyflex: Hvad Er Det?

Video: Bodyflex: Hvad Er Det?

Video: Bodyflex: Hvad Er Det?
Video: Homedics Back Stretching Mat 2024, April
Anonim

Bodyflex er en teknik, hvis koncept er, at hver gennemsnitlig person, der ikke har god fysisk kondition, men som har lært at trække vejret korrekt i løbet af udførelsen af enkle øvelser, er i stand til at frigive ekstra pund i femten minutters regelmæssig træning.

Billede
Billede

Hvad er Bodyflex?

Bodyflex (bodyflex) er et produktivt sæt enkle øvelser (inklusive åndedrætsværn), der er tilgængelige for både kvinder og mænd, absolut ikke relateret til professionel sport, Pilates, yoga og andre sofistikerede koncepter om at danne smukke kropsformer og blive af en mere holdbar karakter. Dette kompleks på en hurtig kort periode garanterer alle involverede i tab af overvægt, erhvervelse af en attraktiv og storslået figur og velvære, øget resistens over for visse sygdomme, intens arbejdskapacitet og en positiv sindstilstand.

Billede
Billede

Hvorfor er body flexing populær?

Bodyflex øvelser gør uden undtagelse figuren af begyndere til begyndere slankere, fri for overvægt og vægt på grund af brugen af det korrekte system med de bedste øvelser til at tabe sig og opretholde den ønskede fysiske form.

Bodyflex-programmets hovedopgave er ikke at tabe den uheldige vægt intensivt, men at tone musklerne, stramme dem, forbedre figurens form, lindre træthed og øge aktiviteten hos den involverede person. Bodyflex hjælper med at forbrænde overskydende subkutant fedt ved at give en opfattet stigning i iltoptagelse til hver celle i din krop. Gennem denne manipulation vil du være i stand til at assimilere eller forbrænde fedt 18 gange den brændte mængde under anaerob træning. Desuden er teknikens højdepunkt kropsspænding gennem en kombination af aerob vejrtrækning og forskellige arbejdsstillinger.

Billede
Billede

Som et resultat slipper folk for både ekstra pund og uønskede centimeter kropsfedt fra træning. Hver person er individuel af natur, teknikken til at fuldføre opgaven, indsatsen og udholdenheden, og derfor opnår alle forskellige resultater. Men hvis du er opmærksom på de gennemsnitlige statistiske data for mennesker, der er involveret i body flex-programmet, kan du bemærke tabet af ti til fem og tredive centimeter kropsfedt i problemområder inden for syv dage.

Ved at vælge body flex får du ikke kun en yndefuld og atletisk krop med smukke konturer, men yder også et væsentligt bidrag til at opretholde dit velbefindende og dit generelle helbred.

Amerikaneren, der ændrede tøjstørrelse 50-52 til 40-42

Greer Childers, en amerikansk husmor og trebarnsmor, blev grundlæggeren af Bodyflex-projektet, efter at hun opnåede de største reduktioner i hendes mave- og hofteområder, vægt og tøjstørrelse sammenlignet med dem, der lavede et lignende vejrtrækningsprogram. Hendes rekordstolthed er præstationen ved at ændre tøjstørrelser fra 50-52 til 40-42 på bare halvfems dage med regelmæssige 45-minutters klasser.

Billede
Billede

Ovenstående kvindelige repræsentant var fra sin egen erfaring overbevist om effektiviteten af bodyflex-teknikken, hvis resultat kan sammenlignes med forbrænding af overskydende fedtaflejringer og skabelsen af yndefulde konturer af muskelmasse. Denne effekt opnås gennem en kombination af aerob vejrtrækning og specielle arbejdsstillinger. Denne kombination hjælper først og fremmest effektivt med at give cellerne i din krop ilt, hvilket er en vigtig faktor til at forhindre udvikling af mange sygdomme og øge immunsystemets modstand.

Greer Childers har hjulpet utallige patienter. De vendte sig undertiden vantro til hende for at få det ønskede resultat og kunne se dets dannelse ved overraskende at ændre formen på deres egne kroppe allerede i de første syv dage. Dette manifesterede sig i en uforlignelig befrielse, hovedsageligt fra ti til femogtredive centimeter i problemområder, nemlig i taljen, underlivet, hofterne, benene og så videre.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne teknik er, at en lignende effekt blev opnået af Greer Childers og hendes afgifter uden udmattende kostvaner og nogen begrænsninger på mad. Ifølge forfatteren af denne teknik var det i de fleste tilfælde nok at regelmæssigt bruge 15 minutter på lektionen.

Kontraindikationer

Det vigtigste og måske utvivlsomt vigtige kendetegn ved body flex er, at det passer absolut til alle mennesker, uanset alder, evner og endda fysiske begrænsninger.

Greer Childers stod i sin praksis over for utallige patienter i rullestole med kroniske sygdomme. Efter et eventyr med vendepunkter i deres liv fjernede disse mennesker simpelthen enhver øvelse fra deres liv. Ikke desto mindre, efter at have fundet ud af den mirakuløse kropsbøjning, set transformationer fra andre og oplevet reelle resultater på sig selv, ændrede de fleste af ovenstående fuldstændigt deres synspunkt vedrørende dette spørgsmål.

Når du praktiserer denne teknik, kan du mærke en bølge af energi og styrke, som igen er nøglen til en kilde til et sundt og velstående liv, en optimal eksistens for kroppen. Før du starter en fysisk aktivitet, det være sig aerob eller anaerob træning, er det nødvendigt at forstå klart, at det at miste den ønskede vægt og få en god fysisk form er helt forskellige begreber, i det mindste i en lignende sammenhæng. Et virkelig forbløffende resultat på dette område af problemet kan kun opnås, når en person samtidig ikke kun slipper af med subkutant fedt, men også strammer problemområder for at undgå effekten af hudflappethed.

Billede
Billede

På trods af at bodyflex ikke direkte er rettet mod vægttab, når du træner regelmæssigt, vil du mærkbart effektivt forbrænde overskydende kropsfedt. De fleste af de retfærdige kvinder har dem, da de deponeres direkte og helt naturligt i kroppen (hormoner i denne situation tillader ikke dem at blive absorberet). På grund af disse hormoner oplever cirka femogfirs procent af det samlede antal kvinder plager med hensyn til kropsfedt, nemlig cellulite. Men bodyflex hjælper i sagens natur endda med at slippe af med dette problem.

Mange mennesker interesserer sig først og fremmest for kroppens volumen og form. Dette er direkte relateret til den synlige tilstedeværelse af slappe muskler. Ved at stramme dem mister du volumen og ser slankere og mere delikat ud. Hvis en person kun er fokuseret på at tabe sig uden at stramme musklerne, kan det i sidste ende være beklageligt og imaginær tilfredshed fra hans udseende, når han får resultatet.

Husk at al aerob træning, hvad enten det er barbell deadlift eller cykling, er nødvendig for at give din krops celler den rigtige mængde ilt. Og denne adgang hjælper allerede med at forbrænde fedt mere effektivt.

Hvad er body flex-øvelser rettet mod?

Billede
Billede

At have en sportsfigur er først og fremmest fraværet af overskydende fedt og tilstedeværelsen af elastiske muskler. Med andre ord, i denne situation skal alle dine indikatorer, nemlig blodtryk, puls, kolesterol og andre, være i optimal tilstand. Hvert bur skal forsynes med tilstrækkelig ilt. Derfor er du nødt til at forbedre din pasform og elasticitet, ikke kun udenfor, men også indeni. Dette er netop målet med body flex-programmet.

Anbefalede: