Hvor Tour De France Internationale Cykelløb Finder Sted

Hvor Tour De France Internationale Cykelløb Finder Sted
Hvor Tour De France Internationale Cykelløb Finder Sted
Anonim

Det mest prestigefyldte flerdages cykelløb i verden, Tour de France, der blev afholdt årligt i juli siden 1903, blev etableret som et reklameprojekt for avisen L ‘Auto. Oprindeligt udtænkt og gennemført som en singelturnering. I 20'erne i sidste århundrede blev det omdannet til et holdløb. I 2012 blev Touren afholdt for 99. gang.

Hvor Tour de France internationale cykelløb finder sted
Hvor Tour de France internationale cykelløb finder sted

Tour de France er opdelt i 21 endages etaper. Hver rytters tid er sammenlagt. Således kan atleten blive vinderen af løbet som helhed i henhold til resultaterne af den generelle klassifikation, dvs. på den mindst samlede tid uden engang at vinde en etape, som det for eksempel skete i 1990, da Greg Lemond blev vinder, og i 2010 vandt Alberto Contador.

At vinde en etape betragtes som en væsentlig bedrift for en atlet, selv uanset hans position i klassificeringen som helhed. Ud over den samlede placering er der flere andre nomineringer - den bedste sprinter, den bedste mountain racer, den bedste unge atlet. De tre ugers konkurrence inkluderer 2 dages hvile, som ofte bruges til at overføre atleter til startstedet for næste etape.

Grand Tour 2012, hvis længde vil være 3479 km, starter den 30. juli i den belgiske by Liège og vil passere gennem tre staters territorium. Det inkluderer 20 etaper og en prolog - en individuel tidsprøve med en prøveperiode. Det løber gennem centrum af Liège. Dens længde er 6,1 km, terrænet er fladt og har mange lige sektioner. I alt inkluderer Tour 2012 4 mid-mountain, 5 mountain etaper og 9 fladt terræn. Der er to individuelle tidskørsløb, hvis samlede længde vil være 96,1 km.

De første to etaper finder sted i Belgien. En del af det ottende, der starter i Belfort - i de schweiziske Jura-bjerge. Alle andre faser - i 39 afdelinger i Frankrig. Den sidste etape på 130 kilometer fra Rambouillet til Paris slutter den 22. juli i den franske hovedstad ved Champs Elysees.

22 hold deltager i løbet af 2012, inklusive det russiske professionelle landevejscykelhold Katyusha, der blev oprettet i 2008. Det inkluderer 28 cyklister. 17 af dem repræsenterer Rusland.

Anbefalede: