TRP-normer For Mænd, Kvinder Og Skolebørn

Indholdsfortegnelse:

TRP-normer For Mænd, Kvinder Og Skolebørn
TRP-normer For Mænd, Kvinder Og Skolebørn

Video: TRP-normer For Mænd, Kvinder Og Skolebørn

Video: TRP-normer For Mænd, Kvinder Og Skolebørn
Video: Снова отвечаю на вопросы о Solgar и несколько слов о косметике. (Видео для друзей). 2024, Kan
Anonim

TRP er et normativt program for fysisk træning i Den Russiske Føderation. Det dukkede op i 1931 i Sovjetunionen, genoptaget i et lidt andet format i 2014. Afhængigt af den vellykkede opfyldelse af standarderne kan du få et TRP-badge i guld, sølv eller bronze.

TRP-normer for mænd, kvinder og skolebørn
TRP-normer for mænd, kvinder og skolebørn

Standarder for mænd

Klar til arbejds- og forsvarsstandarder varierer efter køn og alder. TRP's I-fase er beregnet til skolebørn i lønklasse 1-2 (6-8 år). Stage XI er beregnet til personer over 70 år.

De sværeste tests er beregnet til fase VI hos mænd (18-29 år). Komplekset hedder "Jeg er stolt af dig, fædreland". Kategorien af obligatoriske tests inkluderer: løb i en afstand af 100 m og 3 km, længdespring fra et løb, pull-ups og bøjning fremad fra stående position.

For at få det gyldne TRP-mærke skal mænd løbe 100 m på 13,5 sekunder, tilbagelægge en afstand på 3 km på 12,5 minutter, hoppe 4, 3 m langt, trække 13 gange op og bøje sig fremad med lige ben på en gymnastikbænk med mere mere end 13 cm. Højdespringet fra en løbende start kan erstattes med et højdespring fra et sted (standarden for et gyldent tegn er 2,4 m). Pull-ups kan udskiftes med et 16 kg kettlebell-snavs i 4 minutter (40 gange).

Ud over 5 obligatoriske standarder skal unge mennesker opfylde mindst 3 ekstra valgfri standarder for at modtage et guldmærke. Du kan kaste et sportsprojektil, der vejer 700 g ved 37 m, løbe 5 km på ski på 23,5 minutter, svømme 50 m i poolen på 42 sekunder. Det ekstra program inkluderer også skydning fra pneumatiske og elektroniske våben (fra 10 m), en vandretur med en test af turistkundskaber (15 km), et 5 km langrendsløb (ekskl. Tid).

For at opnå et sølv- eller bronzemærke er TRP-standarderne nedenfor. For eksempel skal du trække op for at få et sølvmærke 10 gange og for et bronzemærke - 9. Antallet af yderligere tests for et sølvmærke er 7, for et bronzemærke - 6.

Standarder for kvinder og børn

Kvinder på sit højdepunkt (18-24 år) skal opfylde følgende standarder for at modtage guldmærket: løb 100 m på 16,5 sekunder, 2 km på 10,5 minutter, længdespring med kørestart på 3,2 m. Også obligatorisk Programmet inkluderer 20 pull-ups fra et hang, mens du ligger på en lav bar, 47 kropsløfter fra en liggende position på 1 minut, en fremadgående bøjning fra en stående stilling med lige ben på en gymnastikbænk (16 cm). Valgfri test for kvinder inkluderer at kaste et 500 g projektil (21 m), stå på ski 3 km på 18 minutter, svømme 50 m i en pool på 70 sekunder. Du kan vælge skydning og vandring som test.

De letteste standarder er for studerende i klasse 1-2. For at modtage guldmærket skal du bestå følgende tests: shuttle køre 3x10 m (9, 2 sekunder for drenge og 9, 7 sekunder for piger). Blandet bevægelse (1 km) ekskl. Tid. Langspring fra et sted (140 cm for drenge og 135 cm for piger). 4 high-pull pull-ups til drenge og 11 low-bar pull-ups til piger. 17 push-ups til drenge og 11 push-ups til piger. Fra en position med lige ben skal du også få gulvet med håndfladerne.

Anbefalede: