Hvordan Man Krymper Balderne Hos Mænd

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Krymper Balderne Hos Mænd
Hvordan Man Krymper Balderne Hos Mænd

Video: Hvordan Man Krymper Balderne Hos Mænd

Video: Hvordan Man Krymper Balderne Hos Mænd
Video: Hvordan man bringer en ven til bloggerlejren! 2023, Marts
Anonim

Hver person ønsker at have en proportional pasform. Overdreven buler, især inden for det femte punkt, maler hverken kvinder eller mænd. Hvis kvinder ofte bruger hjælp fra diæter og specialister i massage eller myostimulation, foretrækker mænd at rette figurfejl ved hjælp af specielle øvelser.

Hvordan man krymper balderne hos mænd
Hvordan man krymper balderne hos mænd

Instruktioner

Trin 1

Skinkerne er et af de mest problematiske områder på menneskekroppen, det er ikke så let at håndtere dem. Fedtaflejringer ved det femte punkt vil stædigt ikke opgive deres positioner; der er behov for en stor indsats for at reducere dem.

Trin 2

Først og fremmest skal du følge en bestemt diæt, hvis du har tendens til at være overvægtig netop dette sted. Undgå alkoholholdige drikkevarer, især øl. Undgå kartofler, fede kød, mayonnaise, slik og stivelsesholdige fødevarer i din kost.

Trin 3

Mens du tager et brusebad, skal du massere problemområderne med en hård vaskeklud. Flyt mere, prøv ikke at sidde et sted i lang tid. Den nemmeste ting at gøre er at gå op ad trappen i stedet for at bruge elevatoren. På trods af den tilsyneladende enkelhed er denne teknik meget effektiv, resultatet vil være synligt om et par måneder.

Trin 4

Forsøm ikke motion. Løb, svømning og enhver aerob træning hjælper med at bekæmpe overskydende volumen i balderne. For gluterne skal du gøre følgende øvelser:

Fødder skulderbredde fra hinanden, sidder på huk over afføringen uden at røre ved dens bagdel. Kroppen er let vippet fremad. Hofterne sænkes parallelt med gulvet. Gør 3 gange i 20 gentagelser.

Trin 5

Stående med dine fødder sammen. Tag et bredt skridt fremad, og drej derefter om til et spring. Knæet danner en ret vinkel. Vend tilbage til startposition. Gentag 25 gange med hvert ben.

Trin 6

Stående på alle fire, stræk dit lige ben tilbage. Løft den op til parallel med gulvet. Tå på dig selv. Gentag 20 gange med hvert ben.

Trin 7

Lav vægtede squats på det ene ben. Saml håndvægte, der vejer omkring et kilo. Udfør enbenede knebøj med armene bøjet ved albuerne og placeret mod brystet. Denne øvelse er meget vanskelig, men overraskende effektiv.

Trin 8

Lav squats med maksimal sammentrækning. For at udføre denne øvelse skal du squat så lavt som muligt og praktisk talt røre ved gulvet med dine bagdel. Gentag 20 gange. Udfør det anbefalede kompleks regelmæssigt tre gange om ugen i mindst en time, så vil resultatet ikke længe komme.

Populær af emne.