Hvordan Man Krymper Bækkenet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Krymper Bækkenet
Hvordan Man Krymper Bækkenet

Video: Hvordan Man Krymper Bækkenet

Video: Hvordan Man Krymper Bækkenet
Video: Video 464 Norskprøve B1-B2 skriftlig Elevtekst om kroppspress 2023, November
Anonim

Stræben efter moderne skønhedsstandarder tvinger folk til at gøre mere og mere indsats. Sådan bringes din figur tættere på idealet, for eksempel gør tunge hofter slankere.

Sådan krympes bækkenet
Sådan krympes bækkenet

Instruktioner

Trin 1

For både mænd og kvinder er følgende anbefalinger velegnede: udelukk alkohol og koffeinholdige fødevarer fra kosten, drik mere vand, opgiv slik og røget kød. Men dette er kun et lille første skridt.

Trin 2

Overskydende fedt kan fjernes gennem motion og diæt. Den ene er umulig uden den anden. Begræns ikke din diæt ved at gå på en diæt med lavt kalorieindhold eller med lavt kulhydratindhold, så vil musklerne "gå væk" sammen med fedtet. Når du er vendt tilbage til din almindelige diæt, vil overskydende vægt ikke blive langsommere og vende tilbage, og da musklerne nu er mindre, vil fedt tage deres plads. Selvfølgelig er dette ikke det ønskede resultat.

Trin 3

Hvis du beslutter at opbygge muskelmasse i hele kroppen, samtidig fjerne overskydende fedt fra lårene, erstatte det med stramede muskler, ty til styrkeøvelser, starte vægttræning med forventning om at få total masse (forresten, for dette skal du en forstærket, proteinrig diæt). Vær mere opmærksom på dine arme og torso. I dette tilfælde får du både muskel- og fedtmasse, men i overkroppen vil muskelgevinsten være større.

Trin 4

Reducer derefter gradvist kalorier (ikke protein!) Ved at introducere aerob træning i dit program. På samme tid mister du maksimalt fedt og minimale muskler. Som et resultat falder hoftevolumenet ikke, men det indsnævres visuelt på grund af de bredere skuldre og torso og strammede muskler. Denne mulighed er snarere at foretrække for mænd; for kvinder, der er interesserede i antallet af tabte centimeter, men ikke ønsker at have pumpede muskler i lårene, er en anden måde passende.

Trin 5

Beslut hvordan du vil træne: hjemme eller i gymnastiksalen. Hvis du beslutter dig for at gå i fitness, hjælper din træner dig med at udvikle et program, der tager sigte på at reducere størrelsen på hofterne under hensyntagen til dine ønsker.

Trin 6

Hvis du planlægger at arbejde på dig selv uden at forlade hjemmet, er det til din rådighed enkle, men effektive øvelser, der kræver en ting fra dig - ikke at være doven og ikke gå glip af "træningen".

Trin 7

Sving dine ben, mens du står. Øvelsen skal gentages 15 gange med hvert ben. På samme tid skal du sørge for, at knæene er lige og at tåen trækkes.

Trin 8

Tag en gymnastikbøjle. Både specielle hula-bøjler og traditionelle metal er velegnede. Drej det på dine hofter i 3-5 minutter dagligt.

Trin 9

Tag en lille gymnastikbold. Klem det mellem dine knæ og klem det, hold denne position i 3-5 sekunder. Gentag øvelsen 15-20 gange.

Trin 10

Uafhængigt arbejde er ikke mindre effektivt end instruktørledede klasser, men det kræver mere vilje og tid.

Anbefalede: