Sådan Krymper Du Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Krymper Du Muskler
Sådan Krymper Du Muskler

Video: Sådan Krymper Du Muskler

Video: Presentation av några av kroppens muskler 2022, December
Anonim

For at krympe musklerne skal du også prøve - desværre er det meget vanskeligere at gøre dem mindre end at pumpe dem op. Den fremherskende opfattelse af, at det bedste middel mod massive muskler er den maksimale inaktivitet, er imidlertid ikke helt sand - denne proces kræver kendskab til nogle få enkle regler og lidt tålmodighed. Så lad os komme i gang.

Sådan krymper du muskler
Sådan krymper du muskler

Instruktioner

Trin 1

For eksempel har du for massive kalve eller lår, og du vil gøre dine muskler tyndere og mere yndefulde. Hvad kan hjælpe dig? For det første afslag fra styrkeøvelser, der overbelaster musklerne. For eksempel, prøv ikke at cykle meget, omkring en halv time om dagen vil være nok, og turen måles, hvilket giver kroppen forbedret blodcirkulation og kalorieforbrænding. Cykler er endda forbudt for mange modeller, da de ikke har brug for massive kalve! Når du går lange ture, strammes dine benmuskler jævnt. Yoga kan være en stor hjælp mod massive muskler i ben og lår. Strækning får musklerne til at se meget slankere og mindre omfangsrige ud. Du kan lave disse enkle strækøvelser alene, helst hver dag. For eksempel betragtes normale, langsomme bøjninger af hovedet ned til fødderne som effektive. Denne øvelse skal udføres omhyggeligt og koncentrere sig om fornemmelserne i de strakte muskler, kontrollere din vejrtrækning og slappe af så meget som muligt.

Trin 2

Hvis du for at få en tynd talje flittigt pumper mavemusklerne (både lige og skrå), men stadig ikke kan se resultaterne, og desuden er din talje blevet endnu mere massiv, så skal du skifte til aerob træning - for f.eks. svømning i poolen eller daglig jogging. Faktum er, at massive muskler (og især dette gælder for skrå mavemuskler) kun forværrer situationen, og kun aerob træning kan hjælpe musklerne med at blive tydelige. Så skær din træningstid til 2 timer om ugen, og gå efter enhver form for aktivitet i naturen eller i vandet. Over tid vil du bemærke, at din talje gradvist bliver tynd og yndefuld, og din muskelmasse falder og kun tjener til at opretholde din ideelle form.

Trin 3

Yoga og regelmæssig strækning kan også hjælpe med at tynde musklerne i dine arme, skuldre og øvre ryg. Hvis du svømmer i poolen, så prøv at skifte til vandaerobic og ikke langdistance svømmeture, som danner muskelmassen på disse steder. Hvis du har tynde hofter, skal du også være opmærksom på disse zoner - ved at styrke og pumpe dem lidt op og ved at skifte opmærksomhed til disse steder vil du visuelt afbalancere og rette din figur. Arme og skuldre er nogle af de sværeste områder at krympe, men med lidt vedholdenhed vil du bemærke, hvordan du bliver slankere.

Trin 4

Hvis du har en diæt med højt proteinindhold og protein, så prøv de mange vegetariske muligheder, der indeholder meget fiber, kulhydrater og vitaminer under din træning. Protein er rettet mod at opbygge muskelmasse og skal reduceres let i en bestemt tid.

Populær af emne.