Hvorfor Gør Ben Ondt Fra Et Reb

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Gør Ben Ondt Fra Et Reb
Hvorfor Gør Ben Ondt Fra Et Reb

Video: Hvorfor Gør Ben Ondt Fra Et Reb

Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2022, December
Anonim

Ofte fører reb til smerter i benene. Dette kan skyldes en række årsager. Nogle gange er det nok at skifte sko eller begynde at varme op godt, før du hopper for at slippe af med smerten.

Glæden ved at hoppe reb
Glæden ved at hoppe reb

Ti minutters springtov svarer til tredive minutters løb, hvis vi overvejer belastningen på hjerte-kar- og åndedrætssystemet og musklerne. Springtov er fantastisk som en opvarmning i gymnastiksalen med en boksesæk og så videre. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste måder at varme din krop op, inden du rammer et slag.

Ikke kun ivrige atleter, men også begyndere er engageret i rebet. Samtidig klager mange både begyndere og erfarne atleter ofte over smerter i benene efter at have hoppet reb. Hvorfor kan der opstå smerter? Der er en række hovedårsager, der fører til smerter i benene.

Årsag én - dårlig opvarmning

Tror ikke, at springtov skal være straks efter at være kommet ind i hallen. Til at begynde med er du nødt til at strække i mindst fem minutter ved hjælp af almindelige gynger med dine arme, ben, knebøj, bagbøjninger osv. I dette tilfælde lægges hovedvægten på hænder, ryg og ben. Det er godt at sidde et par gange, men i et langsomt tempo. Dette vil strække dine knæ. Du skal også være opmærksom på opvarmningen af ​​anklen.

Efter en let opvarmning kan du begynde at hoppe reb i langsomt tempo. Når voldsom sveden begynder, skal tempoet øges.

Den anden grund er den forkerte springteknik

Springtov skal udføres i henhold til visse regler. Springene er lave, men hyppige, mens benene ikke bøjes. Du skal ikke altid hoppe på to ben. Når du føler træthed i musklerne, kan du hoppe på det ene ben og skifte dem hvert andet eller tredje spring, som boksere gør.

Når du hopper, er ryggen lige, blikket er rettet fremad. Ved de første træningsprogrammer skal du ikke hoppe mere end to minutter pr. Tilgang, hvorefter du skal tage en pause for at hvile dine ben og genoprette vejrtrækningen. I alt kan du gøre tre tilgange, ellers vil musklerne skade meget næste dag.

Den tredje årsag er fysiologiske træk

Desværre er springtov ikke for alle. Faktum er, at nogle af os lider af flade fødder eller underudvikling af lårmusklerne, knæleddene. Hvis dine ben gør ondt efter at have hoppet reb, er det bedst at se en læge. Der er specielle øvelser til eliminering af foddefekter, udvikling af en bestemt muskelgruppe. Det kan godt være, at du om et par måneder kan begynde at springe reb uden at føle smerte, hvis du fjerner de eksisterende mangler.

Den fjerde årsag er de forkerte sko

Ofte kommer folk til at træne i sko, der ikke er designet til at springe reb. Det er bedst at hoppe barfodet. Hvis dette ikke er muligt, skal du bære sneakers eller behagelige sneakers. Det er vigtigt, at skoene er i størrelse. Når skoen er lille, er foden komprimeret, og når den hopper, fordeles belastningen ujævnt over benet. Som et resultat er nogle af musklerne overbelastede, hvilket fører til udseende af smerte.

Populær af emne.