Hvorfor Gør Muskler Ondt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Gør Muskler Ondt?
Hvorfor Gør Muskler Ondt?

Video: Hvorfor Gør Muskler Ondt?

Video: Hvorfor Gør Muskler Ondt?
Video: Hvorfor gavner det at træne muskler man har ondt i? 2024, April
Anonim

Der kan være flere svar på spørgsmålet om, hvorfor muskler gør ondt. Ubehagelige fornemmelser forårsager skader, skader såvel som overdreven stress. For at håndtere typen af smerte er det nødvendigt at skelne mellem årsagerne til dens forekomst.

Hvorfor gør muskler ondt?
Hvorfor gør muskler ondt?

Instruktioner

Trin 1

Enhver person, inklusive dem langt fra sportstræning, har stødt på smertefulde fornemmelser i musklerne i bestemte livsperioder. Selv almindelige husarbejde, hvor musklerne får en usædvanlig belastning, kan føre til smerte. Dette skyldes en stillesiddende livsstil og er især udtalt om foråret, når folk begynder at rejse til naturen eller til landet. Her viser det sig, at den enkleste rengøring fører til, at den næste dag simpelthen er umulig at rette op. Den bedste måde at forhindre smerter på er ved regelmæssig motion.

Trin 2

Selv trænede atleter har muskelsår efter træning. Dette skyldes dannelsen af mælkesyre i dem, som vises under træning som et resultat af muskelfibers sammentrækning. Smerten forsvinder, når belastningen stopper, og blodet begynder at skylle syre fra musklerne. Da blodcirkulationen stiger under træning, hviler den bedste måde at bekæmpe muskelsmerter ikke på, men kraftig træning, uanset hvor smertefuld den kan være. Der er en bred tro blandt atleter, at muskelsmerter er et tegn på, at træning er gavnlig. Hvis der ikke er sådanne fornemmelser, er det usandsynligt, at det vil være muligt at opbygge muskler eller tabe sig.

Trin 3

Der er et koncept med forsinket smerte, der vises den næste dag eller en dag efter den modtagne belastning. Dette skyldes det faktum, at musklerne ikke er vant til det, så graden af intensitet af smertefulde fornemmelser afhænger af, hvor meget musklerne ikke trænes. Inden for et par uger efter træningens start bliver forsinket smerte minimal og begynder at give tilfredshed, da det indikerer, at træningen var vellykket. Men med en ændring i træning dukker muskelsmerter op igen, fordi belastningsgraden og anvendelsesområdet ændres.

Anbefalede: