Hvilken Form For Fitness At Gøre For En Nybegynder

Hvilken Form For Fitness At Gøre For En Nybegynder
Hvilken Form For Fitness At Gøre For En Nybegynder

Video: Hvilken Form For Fitness At Gøre For En Nybegynder

Video: Hvilken Form For Fitness At Gøre For En Nybegynder
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2023, Oktober
Anonim

I en ung alder, når de er fulde af styrke og energi, lægger de fleste af os stor vægt på vores fysiske tilstand og deltager regelmæssigt i forskellige sportsdiscipliner. Med alderen bliver det mere og mere vanskeligt at være opmærksom på fysisk træning, manglen på tid, træthed og andre omstændigheder påvirker. Men bare regelmæssig motion kan fylde vores liv med energi, energi og gøre det lykkeligt.

fitness
fitness

Det er godt at begynde at træne i alle aldre. Specielt til dette har vi valgt flere muligheder for fysiske øvelser for kvinder efter 45 år, som om en måned vil give dig et godt humør og vitalitet samt styrke dit helbred, gøre din figur mere slank og attraktiv.

Strækker sig

Lad os starte med en disciplin, der passer til alle uanset deres nuværende sundhedstilstand - strækning. Du skal udføre et sæt strækøvelser med ekstrem præcision uden hast. Ved hjælp af dette sæt øvelser kan du genoprette og styrke muskler og led på kort tid samt gøre kroppen mere fleksibel og plastisk. Under strækning er det vigtigt at trække vejret korrekt og derved mætte musklerne med den nødvendige mængde ilt, på grund af hvilken metaboliske processer aktiveres. Langvarige strækninger vil væsentligt tabe sig, selv for kvinder med "tunge" hofte muskler.

Du kan udføre et sæt strækøvelser både om morgenen og efter hovedtræningen i fitnessrummet. Det er nok at afsætte en halv time til denne proces tre gange om ugen, og du vil føle et håndgribeligt resultat.

Stavgang

Den anden sportsaktivitet, der ikke kræver særlig forberedelse og passer til enhver kvinde, er stavgang. Denne type træning vinder enorm popularitet over hele verden, alt sammen takket være en særlig tilgang, når der bruges specielle pinde i gangprocessen. Det er dem, der giver dig mulighed for at bruge 90% af musklerne under bevægelse. Denne type træning er perfekt til kvinder med overvægt, fordi det at gå sådan brænder næsten 50% flere kalorier end under en traditionel træningssession.

Svømning i poolen

For dem, der ikke ønsker at udmætte sig med daglige træning i gymnastiksalen, vil svømning hjælpe med at genoprette helbredet. Regelmæssig træning mindst 2-3 gange om ugen vil have en mirakuløs effekt. Inden for en måned efter træningens start vil du bemærke resultaterne. Svømning træner ikke kun åndedrætssystemet, men også hjertet, styrker muskler og led, og regelmæssige besøg i poolen tempererer også kroppen. For dem der keder sig med at svømme alene, kan du tilmelde dig vandaerobic-klasser i en gruppe. Denne type træning er velegnet til alle uanset helbred eller alder. Allerede i løbet af den første træningsuge vil du føle en kraftig bølge, øge din effektivitet og normalisere din søvn.

Cykelture

I den varme årstid vil cykling være et godt alternativ til traditionel fitness. At køre på dette køretøj vil være en fremragende cardio-træning, fordi ifølge forskere fra Purdue University ifølge forskere reducerer regelmæssig brug af en cykel risikoen for hjerte-kar-sygdomme med mere end 50%. Derudover lindrer en sommertur uden for byen i en park eller skov ledsaget af fuglesang stress og forbedrer trivsel. Det vigtigste ved cykling er ikke at overdrive det. Vælg den optimale køremåde og afstand, og øg denne indikator over tid.

Pilates

Afslutningsvis vil jeg gerne tale om den hurtigt voksende popularitet form for fitness, skabt af den tyske atlet og træner Joseph Pilates. Han har udviklet et specielt sæt øvelser til træning af rygsøjlen, som giver dig mulighed for at løse alle de vigtigste problemer med fysisk tilstand og sundhed. Selvfølgelig for aktive fitnessentusiaster kan denne tilgang virke kedelig, men dens effektivitet er blevet bevist baseret på en masse forskning. Regelmæssige Pilates træningsprogrammer hjælper dig med at få en god kropsholdning, fleksible led, faste muskler og store mavemuskler.

Husk, alder er ikke en hindring for sport, men kun en lille nuance. Det vigtigste er lyst og den rigtige tilgang. Hvis du ønsker at opnå gode resultater, styrke dit helbred og forbedre dit velvære sammen med motion, skal du ikke glemme en sund kost og daglig rutine.

Anbefalede: