Sådan Kommer Du Hurtigt På Broen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Hurtigt På Broen
Sådan Kommer Du Hurtigt På Broen
Video: Sådan Kommer Du Hurtigt På Broen
Video: Farvel med Slenderina! Bedstemor 3 fandt os! Granny 3 I virkeligheden! 2023, Februar
Anonim

Hvis dit ønske er at få fleksibilitet, og du vil lære at komme på "broen" uden at skade dig selv, så skal du være tålmodig. Noget kendskab til sikkerhedsregler og finesser, når du udfører denne øvelse, hjælper dig med at fremskynde processen.

Sådan kommer du hurtigt på broen
Sådan kommer du hurtigt på broen

Er det nødvendigt

Måtte

Instruktioner

Trin 1

Skynd dig ikke for at komme op på "broen". Læger, der praktiserer behandlingen af ​​bevægeapparatet, advarer alvorligt mod enhver eksperimentering på dette område. I slutningen af ​​den aktive vækst af menneskekroppen i rygsøjlen forekommer størkningsprocesser i visse områder. Det er muligt at genvinde fleksibilitet, men det er ikke et spørgsmål om en dag. Dette vil kræve konstant systematisk træning, især hvis du er en usportslig person. Mest interessant er imidlertid det faktum, at jo mindre du har travlt med at mestre denne kropsposition, jo hurtigere vil du gøre det.

Trin 2

Tag yoga. Dette er den mest harmløse måde at opnå maksimal fleksibilitet på. Plus, det er meget gavnligt for den generelle sundhed og udvikling. Desuden er "broen" intet andet end chakrasana, som involverer at bøje rygsøjlen og slappe af det dybtliggende muskellag. Denne øvelse styrker musklerne i bagagerummet og lemmerne, øger tonen i de indre organer og kirtler i kroppen, forbedrer stofskiftet og den generelle tilstand. Energisk er denne stilling forbundet med solar plexus, den oplader hele kroppen med energi.

Trin 3

Følg reglerne for denne øvelse. Ifølge yogaens principper skal mænd ligge med hovedet mod nord. Hos kvinder skal hovedet rettes mod syd. Bring dine ben sammen, læg dine hænder løst langs din torso. Træk vejret frit. Bøj dine ben og placer dem i hoftebredde fra hinanden tæt på din bagdel. Samtidig skal du placere dine håndflader på gulvet under skulderleddene, fingrene skal rettes mod benene. Løft derefter din torso, mens du bøjer dig i ryggen, og placer hovedet på gulvet. Stå lidt i denne mellemposition, se din vejrtrækning. Fortsæt derefter push-ups fra gulvet på dine arme, indtil dine arme og ben er strakt helt ud. Bevar denne position indtil det første tegn på træthed. Åndedræt skal være jævn og fri. Når du er færdig med øvelsen, skal du trække vejret langsomt ud, roligt tilbage til startpositionen og slappe af. Gør det 1-4 gange med en lukkerhastighed på 2 minutter.

Trin 4

Under ingen omstændigheder gør "broen" på et glat gulv eller glat tæppe. Skynd dig ikke for at udføre en fuld bøjning. Arme og ben skal være en fast støtte. Koncentrer din opmærksomhed om udførelsesreglerne og dine fornemmelser i nyrerne og lænden.

Trin 5

Gør ikke broen, hvis du er i fare. Det bør ikke gøres for personer, der lider af forhøjet blodtryk, skjoldbruskkirtelsygdomme, mavesår, høreproblemer og øjenkapillærer. Du bør heller ikke udføre denne øvelse for folk, der for nylig har haft knoglebrud eller maveoperationer. Derudover skal du først mestre øvelserne med en bagbøjning. De forbereder din rygsøjle og andre muskelgrupper til broen.

Populær af emne.