Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet
Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet

Video: Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet

Video: Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet
Video: Hvem får Sirene Head? Siren Head leder efter en pige! I det virkelige liv! 2023, Marts
Anonim

For at sidde på splittelsen i forhold til kort tid skal du udføre et bestemt sæt strækøvelser. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at opnå succes inden for sport, men vil også hjælpe med at styrke ledbånd og sener.

Sådan sidder du hurtigt på garnet
Sådan sidder du hurtigt på garnet

Instruktioner

Trin 1

Begynd med at foretage en grundig opvarmning inden specielle strækøvelser. Kør et par kilometer gennem en skov eller park. Hvis du ikke har en sådan mulighed, skal du bare squat et par dusin gange, hoppe reb og opvarme hofteleddet grundigt (halvdelte). Forsøm ikke dette punkt, da disse enkle handlinger sparer dig for skader.

Trin 2

Sving dine ben i forskellige retninger, hold fast i en stol eller maskine. Benene skal være lige. Gør mindst 35 gynger på hvert ben. Derefter skal du strække dine lemmer godt og placere det ene ben på vægbjælken og prøve at nå det med dine hænder. Udfør den samme øvelse på det andet ben og bøj det mindst 30 gange.

Trin 3

Gør dybe lunger med dine ben. Dette er allerede en særlig øvelse, der gradvist vil forberede dig på splittelsen. Så spred dine ben brede, sidder på den ene, og hold den anden lige. Bagsiden skal være i en jævn position. Ret det første ben gradvist ud og udfør fjedrende bevægelser op og ned. Sørg for, at benet ikke bøjes ved knæet. Du skal føle en let strækning, men ikke smerte.

Trin 4

Sid på gulvet og spred dine knæ til siderne. Tryk dine hænder på knæene med fjedrende bevægelser fremad, og prøv at nå gulvet med dem. Udfør denne øvelse mindst 30 gange. Tag derefter dine fødder og stræk hagen mod dem. Ret denne position i et par sekunder.

Trin 5

Øv krydsgarn. Begynd at sprede dine ben forsigtigt til siderne, mens du opretholder balance og placerer dine hænder på gulvet. Fortynd dem, indtil du begynder at føle ubehag i musklerne. Udfør 4 sæt med 1 minut hver. Udfør denne øvelse dagligt og forsøg at synke så dybt som muligt. Og snart vil du allerede være tæt på garnet.

Populær af emne.