Sådan Sidder Du På Et Langsgående Garn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du På Et Langsgående Garn
Sådan Sidder Du På Et Langsgående Garn

Video: Sådan Sidder Du På Et Langsgående Garn

Video: Sådan Sidder Du På Et Langsgående Garn
Video: 🌺 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 1. 🌺 Размер 48-50 2023, Juni
Anonim

Split er en af indikatorerne for god kropsfleksibilitet. I barndommen gør mange børn det let, men gennem årene mister folk denne evne. Hvis du har et ønske om at mestre garnet, skal du begynde at lave et lille fysisk kompleks.

Sådan sidder du på et langsgående garn
Sådan sidder du på et langsgående garn

Prøv at tage et varmt bad eller et brusebad inden hver træningstræning. Hvis dette ikke er muligt for dig, skal du anvende en varm effekt creme på dine fødder. Denne tilgang vil hjælpe muskler og ledbånd med at strække sig let, og så vil du ikke opleve smerte.

Forberedelse og strækning

Strækøvelser hjælper dig med at sidde i et langsgående garn i 2-3 måneder, selvom du i øjeblikket slet ikke gør det.

Strækning kræver en stol med ryglæn eller anden høj støtte. Lad os sige, at du bruger en stol. Stå til ham med din venstre side, løft benet med samme navn, og sænk det med underbenet på ryggen, sørg for at sokken er rettet fremad og ikke op.

Løft dine hænder, udånder sidelæns, bøj mod dit venstre ben, mens du prøver ikke at bøje dit knæ. Hvis du ikke kan bøje dig lavt, skal du ikke bekymre dig, daglig træning hjælper dig gradvist med at blive mere fleksibel. Træk vejret roligt, mens du strækker dig, så prøv at slappe af musklerne i benet og kernen så meget som muligt. Tag dig tid til hurtigt at komme ud af positionen, lad dit ben strække sig godt. Ret dig langsomt ud ved indånding og placer din fod forsigtigt på gulvet. Stræk på det andet ben.

Den næste øvelse svarer til den forrige. Stå vendt mod støtten, løft dit venstre ben igen, peg tåen op og træk den mod dig, ret dit knæ. Ved udånding skal du strække armene foran dig, skubbe kroppen fremad og prøve at nå med brystet så meget som muligt til låret. Træk vejret roligt. Når du laver strækninger, skal du ikke opleve svær smerte; hvis det begynder at generer dig, skal du placere din krop længere fra dit ben. Hold positionen i ca. 3 minutter. Når du indånder, skal du tage dig tid, rette op og sænke benet.

Garn

Det er muligvis ikke muligt at udføre en langsgående garn med det samme. Dette skyldes det faktum, at ledbånd, muskler og led endnu ikke er tilstrækkeligt forberedt til denne position. Men du skal prøve at gøre garnet hver dag. Dag efter dag bliver du bedre og bedre i denne position.

Gå på dit højre knæ, stræk dit venstre ben frem, hvil dine hænder på gulvet. Sørg for, at knæet på venstre ben er helt udstrakt, peg tåen mod dig. Sænk langsomt din lyske tættere på gulvet. Undgå at få alvorlige smerter, et let ubehag er tilladt, men ikke mere. Hold først denne position i et par sekunder, men prøv igen og igen at blive i den længere og længere. Prøv at lave en langsgående opdeling ved at bytte dine ben.

Populær af emne.