Sådan Sidder Du På Garnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du På Garnet
Sådan Sidder Du På Garnet

Video: Sådan Sidder Du På Garnet

Video: Sådan Sidder Du På Garnet
Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2024, April
Anonim

Evnen til at sidde på hyssingen værdsættes ikke kun i gymnastik, dans eller kampsport, men også i hverdagen. Det ser ud til - hvorfor? For at holde visse muskler i god form skal du derefter udvikle fleksibilitet i led og ledbånd. Alt dette afspejles i gang, nåde, kropsholdning, bevægelsesmåde og vil beskytte mod mulige skader - "faldt, snuble - gipsstøbt".

Opdelinger er valgfri
Opdelinger er valgfri

Er det nødvendigt

  • Sportsbeklædning
  • Sportssko
  • Tålmodighed

Instruktioner

Trin 1

Hvis du indtil videre ikke har været involveret i sport, skal du ikke sidde på garnet med det samme - du kan skade dig selv. Begynd at træne gradvist, men regelmæssigt, og om en måned er du klar til at lave en dyb split.

Trin 2

Forbered dig på din træning - brug behageligt gymtøj. Du kan ikke sidde på et garn i jeans eller nederdel. Sko skal også være behagelige, uden hæl og med skridsikre såler.

Trin 3

Enhver øvelse skal starte med en opvarmning - løb gennem parken, spring reb, lav en række squats.

Trin 4

Stræk nu.

Sid på jorden, fødderne sammen foran dig. Læn dig frem, række ud efter tæerne. Prøv at røre dine ben med brystet. Hold ryggen lige, bøj ikke "kitty". Bøj dit højre ben og nå mod dine venstre tæer. Skift dine ben.

Når du sidder på gulvet, spred dine ben i en 90 graders vinkel. Stræk skiftevis til højre og derefter til venstre ben.

I samme position skal du læne dig frem og strække med ryggen lige mellem dine ben i 30 sekunder.

Trin 5

En uge.

Start med en øvelse - spring fremad. Lav en række lunger, først huk på højre ben, træk venstre ryg i 30 sekunder, og gør derefter det samme med venstre ben.

Trin 6

2 uger

Fra den første uge tilføjer vi følgende øvelse til øvelsen - ret højre ben og stræk til sokken i 30 minutter. Vi skifter ben. Sørg for, at din ryg altid er lige.

Trin 7

3 uger.

Tilføj følgende øvelse. Udgangsposition - spring fremad på højre ben. Løft det venstre ben, og træk det bagud. Vi skifter ben og udfører den samme øvelse igen.

Trin 8

4 uger

Vi udfører de tre foregående øvelser og begynder langsomt at sidde på garnet. Foretag ikke en dyb splittelse med det samme. Først skal du sidde på gulvet i en splittelse, hjælpe dig selv med fingerspidserne, men glem ikke at holde ryggen lige.

Anbefalede: