Sådan Sidder Du På Garnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du På Garnet
Sådan Sidder Du På Garnet

Video: Sådan Sidder Du På Garnet

Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2022, November
Anonim

Evnen til at sidde på hyssingen værdsættes ikke kun i gymnastik, dans eller kampsport, men også i hverdagen. Det ser ud til - hvorfor? For at holde visse muskler i god form skal du derefter udvikle fleksibilitet i led og ledbånd. Alt dette afspejles i gang, nåde, kropsholdning, bevægelsesmåde og vil beskytte mod mulige skader - "faldt, snuble - gipsstøbt".

Opdelinger er valgfri
Opdelinger er valgfri

Er det nødvendigt

  • Sportsbeklædning
  • Sportssko
  • Tålmodighed

Instruktioner

Trin 1

Hvis du indtil videre ikke har været involveret i sport, skal du ikke sidde på garnet med det samme - du kan skade dig selv. Begynd at træne gradvist, men regelmæssigt, og om en måned er du klar til at lave en dyb split.

Trin 2

Forbered dig på din træning - brug behageligt gymtøj. Du kan ikke sidde på et garn i jeans eller nederdel. Sko skal også være behagelige, uden hæl og med skridsikre såler.

Trin 3

Enhver øvelse skal starte med en opvarmning - løb gennem parken, spring reb, lav en række squats.

Trin 4

Stræk nu.

Sid på jorden, fødderne sammen foran dig. Læn dig frem, række ud efter tæerne. Prøv at røre dine ben med brystet. Hold ryggen lige, bøj ​​ikke "kitty". Bøj dit højre ben og nå mod dine venstre tæer. Skift dine ben.

Når du sidder på gulvet, spred dine ben i en 90 graders vinkel. Stræk skiftevis til højre og derefter til venstre ben.

I samme position skal du læne dig frem og strække med ryggen lige mellem dine ben i 30 sekunder.

Trin 5

En uge.

Start med en øvelse - spring fremad. Lav en række lunger, først huk på højre ben, træk venstre ryg i 30 sekunder, og gør derefter det samme med venstre ben.

Trin 6

2 uger

Fra den første uge tilføjer vi følgende øvelse til øvelsen - ret højre ben og stræk til sokken i 30 minutter. Vi skifter ben. Sørg for, at din ryg altid er lige.

Trin 7

3 uger.

Tilføj følgende øvelse. Udgangsposition - spring fremad på højre ben. Løft det venstre ben, og træk det bagud. Vi skifter ben og udfører den samme øvelse igen.

Trin 8

4 uger

Vi udfører de tre foregående øvelser og begynder langsomt at sidde på garnet. Foretag ikke en dyb splittelse med det samme. Først skal du sidde på gulvet i en splittelse, hjælpe dig selv med fingerspidserne, men glem ikke at holde ryggen lige.

Populær af emne.