Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet Derhjemme
Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet Derhjemme
Video: Sådan Sidder Du Hurtigt På Garnet Derhjemme
Video: Красивая летняя женская кофточка с очень интересным дизайном рукава! Вяжем спицами. Часть 1. 2023, Februar
Anonim

Piger drømmer ofte om hurtigt at lave splittelser derhjemme uden at skulle gå i specielle klasser med en træner. Der er specielle teknikker til at strække muskler og ledbånd, der kan føre til det ønskede resultat.

Du kan gøre splittelserne hurtigt derhjemme
Du kan gøre splittelserne hurtigt derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at uden forberedelse vil du ikke være i stand til hurtigt at sidde på garnet derhjemme. For det første har du brug for et par dage, og helst 1-2 uger, for at styrke musklerne i kroppen og benene. Start din træning med let løb om morgenen eller aftenen, som hjælper med at styrke dine ben og forberede dem på yderligere stress. I stedet for at løbe udenfor kan du øve på at løbe på stedet derhjemme eller på løbebåndet i gymnastiksalen.

Trin 2

Start hver morgen med en lille øvelse for alle muskler. Sørg for at medtage så mange benøvelser som muligt: ​​squats, lunges og gynger i forskellige retninger. Så snart det bliver lettere for dig at udføre disse øvelser, kan du gå videre til træning, der er rettet mod at sidde på en split.

Trin 3

Lær at sidde først på en tværgående split (benene strækkes til siderne), som normalt gives lettere og hurtigere end en langsgående split (det ene ben strækkes fremad og det andet tilbage). Sid på dit venstre knæ. Begynd at udvide dit højre ben ud til siden, og prøv at strække det helt ud og sæt dig ned så dybt som muligt. Lav mindst 20-30 strækninger, og skift derefter benet. Denne øvelse skal udføres 3 gange om dagen.

Trin 4

Prøv at sidde på krydssplittet helt, så snart de skiftende benforlængelser er lette. Normalt kan du starte denne fase efter 3-5 dage. Spred begge ben fra hinanden, og start huk så lavt som muligt. Du vil føle lidt smerte. Lav 20-30 squats 2-3 gange om dagen. Efter et par dage vil musklerne og ledbåndene strække sig, og du vil være i stand til fuldt ud at sidde på splittelserne.

Trin 5

Start dine langsgående splitøvelser. Som i tilfældet med tværgående skal du først strække hvert ben godt. Sid på dit venstre knæ og begynd at strække dit højre ben fremad, og prøv at rette det helt ud, og skift derefter positionen til det modsatte. Antallet af tilgange og reps er det samme som i de foregående trin.

Trin 6

Sid fuldt ud på den langsgående opdeling, så snart du er klar til at gøre det. Hvis du på dette tidspunkt allerede har været i stand til at sidde på garnet i tværgående form, vil du også hurtigt opnå et resultat også her. Hvis du efter et par dages træning oplever svær smerte i ledbåndene, skal du holde pause i 1-2 dage for at lade kroppen hvile og derefter genoptage træningen.

Populær af emne.