Er Det Muligt At Dyrke Sport, Når Du Er Syg

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Dyrke Sport, Når Du Er Syg
Er Det Muligt At Dyrke Sport, Når Du Er Syg

Video: Er Det Muligt At Dyrke Sport, Når Du Er Syg

Video: Er Det Muligt At Dyrke Sport, Når Du Er Syg
Video: Обе семьи легендарно соснули ► 7 Прохождение Red Dead Redemption 2 2024, April
Anonim

I ganske lang tid argumenterede læger fra hele verden om, hvorvidt at dyrke sport under en sygdom er gavnligt eller skadeligt for kroppen. Og i dag, hvis du spørger forskellige bekendte om dette, vil holdningerne være delte. Og sandsynligvis vil de være direkte betinget af livsstilen for den person, som du henvender dig til. På nuværende tidspunkt er det lykkedes lægerne at nå til enighed og kan give et præcist og utvetydigt svar.

træning under sygdom bidrager til muskelnedbrydning
træning under sygdom bidrager til muskelnedbrydning

Instruktioner

Trin 1

Sportsbelastninger, selv de mindste, har en positiv effekt på kroppen. Korrekt ernæring, søvn og fitness er tre søjler for menneskers sundhed. Hvorfor anbefales det, selv ved lave temperaturer, at afstå fra fysisk aktivitet? Og i skolen er de for eksempel undtaget fra fysisk træning.

Trin 2

I slutningen af det tyvende århundrede satte medicinske forskere fra Nordamerika sig i at gennemføre et eksperiment, der beviser, at sportsøvelser mod forkølelse ikke kun vil skade en syg person, men tværtimod hjælpe en udmattet krop med at overvinde og besejre sygdommen.. I løbet af undersøgelsen blev de frivillige injiceret gennem næsen med en kold virus, hvilket fremkaldte det forventede udseende af forkølelse hos dem. Efter en vis periode, hvor sygdommen nåede sine maksimale symptomer, blev de frivillige sendt til løbebåndet. Som et resultat blev det eksperimentelt bevist, at sygdommen ikke havde nogen indvirkning på lungernes funktion eller på kroppens generelle evne til at udholde kraftbelastninger.

Trin 3

Det ser ud til, at det var værd at glæde sig over et så optimistisk resultat. Men dette eksperiment forårsagede en masse kritik, hvoraf den vigtigste var, at lægerne brugte en for svag virus - det forårsager praktisk talt ikke komplikationer. I virkeligheden "angriber" en lang række vira en syg person. Ud over at beskadige lungerne og bronkierne påvirker disse vira alvorligt det kardiovaskulære system. Det viser sig, at når man spiller sport under f.eks. Influenza, risikerer en person at stå over for tunge belastninger på hjertet og overbelaste myokardiet. Sygdommen fremkalder dens betændelse, og sporten forværres. Derudover hæmmer enhver forkølelse anabolske processer i muskelvæv. Således bidrager træning under sygdom til muskelnedbrydning. Og effekten, for hvilken folk normalt går ind for sport, vil heller ikke være.

Trin 4

Er det muligt at dyrke sport i tilfælde af sygdom? Sikkert ikke. I bedste fald vil du ikke mærke nogen positiv effekt af dem. I værste fald forværre din allerede ubehagelige tilstand. Under en forkølelse er alle kroppens kræfter rettet mod hans hurtige bedring, du skal ikke blande sig med ham og tvinge ham til at spænde ud over mål. Slap af derhjemme i et par dage, lad kroppen klare sygdommen. Professionelle atleter vil aldrig træne syge, dette er antallet af analfabeter.

Anbefalede: