Er Det Muligt At Dyrke Sport Om Natten

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Dyrke Sport Om Natten
Er Det Muligt At Dyrke Sport Om Natten

Video: Er Det Muligt At Dyrke Sport Om Natten

Video: История судна Carpathia, спасение пассажиров Titanic и крушения судна. 2022, December
Anonim

Læger anbefaler ikke at gå i sport om natten - dette fører til søvnforstyrrelser, selvom forskellige mennesker har forskellige bioritmer, og for nogle er sådan træning ikke skadelig. Hvis du overholder flere regler - ikke at overbelaste kroppen, skal du strække og trække vejrtræningsøvelser efter sport, få nok søvn - så kan du gå ind til sport om natten, men det anbefales stadig at afsætte dagtimerne til fysisk aktivitet.

Er det muligt at dyrke sport om natten
Er det muligt at dyrke sport om natten

Ulemper ved at spille sport om natten

Sportsaktiviteter forårsager aktivering af alle kropssystemer - blodcirkulationen øges, stofskiftet øges, hormoner begynder at produceres, inklusive en vis mængde adrenalin. Kroppen er tonet, hjernen begynder at arbejde hurtigere. At falde i søvn efter en træning er næsten umulig, medmindre personen sov dagen før og øvede indtil udmattelse - men dette er meget usundt, især for det kardiovaskulære system. De fleste mennesker vil ikke være i stand til at falde i søvn om natten efter sport, hvilket vil føre til søvnforstyrrelser. Det biologiske ur er designet på en sådan måde, at kroppen kræver hvile om natten.

Men ikke alle mennesker lever på samme tidsplan. Hvis din krop perfekt tåler at være vågen om natten, og i løbet af dagen føler du dig træt og doven, hvis din tidsplan giver dig mulighed for at få nok søvn, for eksempel om morgenen eller om dagen, kan du træne om natten.

Hvordan laver jeg sport om natten?

Nogle berømte atleter og bodybuildere trænet om natten: Arnold Schwarzenegger, Boyer Co, Chris Dickerson. Ved nøje at planlægge deres klasser og overholde flere vigtige regler har de opnået stor succes. En af de vigtigste fordele ved fysisk aktivitet om natten er fraværet af bystøj, fred og ro, som bidrager til koncentration. Nat er en god tid til at øve yoga, men andre sportsgrene kan også afsættes til denne tid på dagen.

For ikke at udsætte din krop for en stor belastning og ikke skade dig selv, skal du få nok søvn inden træning - enten sove den foregående nat eller i løbet af dagen. Husk at du sandsynligvis bliver nødt til at holde dig vågen efter undervisningen i flere timer. Dette gælder især for dem, der gennemfører styrketræning. Svømning, strækøvelser, yoga beroliger kroppen - det er lettere at falde i søvn efter det.

Hvis du ikke har tid nok til at få tilstrækkelig søvn før træning, skal du få mindst tre til fire timers søvn om aftenen for at undgå hjerteproblemer fra regelmæssig nattsport. Stræk- og åndedrætsøvelser efter træning hjælper med at bringe din krop i en rolig tilstand.

Hvis du træner sent om aftenen, skal du huske at spise middag tre timer før din træning - din krop har brug for nok næringsstoffer til at træne. At træne på tom mave er skadeligt.

Overvåg dit helbred under regelmæssig nattsport, mål blodtryk og puls, og hvis aflæsningerne er unormale, skal du ændre din tidsplan, ellers øges risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Populær af emne.