Sådan Laver Du Din Egen Bænkpres

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Din Egen Bænkpres
Sådan Laver Du Din Egen Bænkpres

Video: Sådan Laver Du Din Egen Bænkpres

Video: Sådan laver du skarpe kanter med to farver ved beskæring med tape 2022, December
Anonim

For at spille sport er der ingen grund til at betale penge for at leje et motionscenter, du kan udstyre et værelse i en almindelig lejlighed. De mest almindelige maskiner er naturligvis cykelstien, kraftværket og bænkpressen. Du kan også gøre det selv. Brug tegningen nedenfor.

Sådan laver du din egen bænkpres
Sådan laver du din egen bænkpres

Er det nødvendigt

hjørner, rør, forbindelser er lavet med møtrikker og bolte

Instruktioner

Trin 1

Selve samlingen er som følger. Sæt sengen i dens oprindelige position, drej tværstangen i venstre søjle 90 grader (se tegning).

Trin 2

Løft derefter den højre side af sengen, bring stativets øverste tværbjælke under den. I den øverste del vil de lodrette bolte B1, B2 gå ind i de tilsvarende huller i tværstangen (A1, A2).

Trin 3

Tryk derefter nederste tværstang på stolperne fra bunden til sengens højre søjle, så den vandrette bolt B3 kommer ind i tværstangens hul A3, stram en møtrik med et svejset håndtag på denne bolt. Nu tillader bolte B1, B2 ikke stolperne at rotere i lodret plan, og B3-bolten tillader ikke stolperne at vippe og sengen at stige i forhold til stolperne.

Trin 4

Anbring bænken på sengen, så hullerne i bænkfastgørelseshjørnerne (A4, A5) stemmer overens med A6-hullet øverst til venstre i sengen, og træk en metalstang gennem disse huller.

Trin 5

Løft bænkens højre side, og bring stålrøret under den, og placer dens ender på specielle hjørner, der er skruet fast til stolperne indefra. Der er to par af sådanne hjørner: U1 - nedre, brug dem til bænkens vandrette position og U2 - øverste til en skrå position. Således vil den højre side hvile på dette rør med den del, der er forstærket med hjørnerne.

Trin 6

Bænkbelastningen er rettet nedad og i en skråt stilling og til højre, dvs. at røret fastspændes mellem stativvæggene, bænken og hjørnerne nedenfra. Ovenstående design giver dig mulighed for at samle og adskille simulatoren om et par minutter uden værktøj.

Populær af emne.