Gør-det-selv Bænkpres

Indholdsfortegnelse:

Gør-det-selv Bænkpres
Gør-det-selv Bænkpres

Video: Gør-det-selv Bænkpres

Video: Gør-det-selv Bænkpres
Video: Ugens øvelse #1 Bænkpres 2024, Kan
Anonim

Hvad er det første spørgsmål, der stilles til en person, der går til en gyngestol? Selvfølgelig er dette "hvor meget du trykker på." Spørgsmålets popularitet skyldes, at bænkpressemaskinen er den mest almindelige og berømte. Hvordan laver man et projektil til træning derhjemme?

Gør-det-selv bænkpres
Gør-det-selv bænkpres

Projektilplanlægning

Bænkpressen skal være praktisk, pålidelig og lille i størrelse. Den prioriterede kvalitet er pålidelighed, fordi arbejde med store masser kan bryde den. Ideelt set bør disse være store stykker jern svejset sammen.

Det næste punkt er dimensioner. Da skallen sandsynligvis vil være i lejligheden, er det nødvendigt at gøre den sammenklappelig. Den præfabrikerede struktur kan samles og adskilles, og så er der ingen opbevaringsproblemer.

Hvilke materialer skal fremstilles

Det er bedst at tage et profilrør til bænken - du kan købe det i hardware butikker. Der er en firkantet og rektangulær profil, men en firkantet er velegnet til en bænk. Simulatoren kan fremstilles af et rør af samme type og størrelse. Profilstørrelsen er 40 x 40 mm, og tykkelsen er 2 millimeter.

Du skal også tage to rektangulære stålplader med en tykkelse på mindst 5 millimeter. De vil gå til stangholderne, så de bliver bøjet i kroge.

Billede
Billede

De sidste ting, der skal forberedes, er gummipuder, møtrikker og bolte. Da hele strukturen vil være lavet af metal, hjælper gummielementer ikke kun med at gøre projektilet mindre støjende, men forhindrer det også i at ridse gulvet. Derudover vil elektroderne gøre projektilet mere stabilt.

En almindelig plade, kunstlæder og skumgummi er velegnet til en liggestol. En liggestol lavet af disse materialer vil være kendetegnet ved komfort, funktionalitet og elasticitet. Projektilet vil stå på 3 understøtninger, længden er 1 meter og højden er 80 centimeter.

Fremstillingsproces

Det skal bemærkes med det samme, at designet vil være lidt ru. Projektiloprettelsesalgoritmen er som følger:

  1. Først skal du skære stangen i længderetningen, og derefter skal du begynde at svejse.
  2. To vinkelrette bjælker skal svejses til de to stolper, der holder stangen.
  3. Til det andet stativ - en vinkelret stang.
  4. På stativerne skal du lave konturer i en højde på 340 centimeter. Det er netop her, at en vandret tværgående skal svejses til profilen.
  5. Præcis i midten svejses en lige bjælke til vandret og løber parallelt med gulvet. Bænken vil være placeret på den.

Dette afslutter svejsearbejdet, og du kan gå videre til solsenge. For at sikre det er det nødvendigt at lave 3 huller i bjælken hver 30. centimeter. De samme trin skal tages med krydsfiner. Brættet er fastgjort med bolte. Skumgummi limes ovenpå, og så dækkes alt dette med en erstatning.

På dette kan oprettelsen af en struktur til bænkpressen betragtes som komplet - alt der er tilbage er at erhverve en vægtstang eller gøre det selv og derefter gøre det gratis derhjemme. Der ville være et ønske - og du kan selv lave en relativt billig simulator. Denne mulighed er velegnet til alle, der ønsker at øve sig adskilt fra andre.

Anbefalede: