Sådan Laver Du Din Egen Skatepark

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Din Egen Skatepark
Sådan Laver Du Din Egen Skatepark

Video: Sådan Laver Du Din Egen Skatepark

Video: Sådan Laver Du Din Egen Skatepark
Video: How To Build A Backyard Skatepark For CHEAP! 2024, Kan
Anonim

Skate Park er et specielt område med installerede trampoliner med en radius for folk, der elsker og praktiserer ekstremsport. Ved hjælp af springbrætter udfører de forskellige tricks i luften. Alle kan lave deres egen skøjteøvelse, du har bare brug for et ønske og et tilstrækkeligt område på siden.

Sådan laver du din egen skatepark
Sådan laver du din egen skatepark

Er det nødvendigt

  • - 3 ark krydsfiner (1,58 * 1,35 m);
  • - ca. 5 meter træ (5 * 5 cm);
  • - 10 meter af brættet (3 * 8 cm);
  • - skruer - 80 stk. (0,6 * 8 cm);
  • - 60 skruer (0,4 * 4 cm)

Instruktioner

Trin 1

For at lave en skatepark alene, skal du først vælge et fladt område til dette, hvor du kan placere springene.

Trin 2

Inden du laver et springbræt, skal du huske, at dets struktur skal være tilstrækkelig stiv. Vælg strukturens radius afhængigt af dens højde. Lav et springbræt op til en halv meter med en radius på mindst 2,5 meter, over en halv meter - radius skal allerede være omkring 3 meter, og hvis dit springbræt er mere end en meter, er radius mindst 3,5 meter.

Trin 3

For at fremstille et springbræt skal du bruge hele krydsfinerplader eller lave halvdelen af strukturen af planker og beklæde den med krydsfiner.

Trin 4

Køb ca. 3 ark krydsfiner (1, 58 * 1, 35 m), ca. 5 meter træ (5 * 5 cm), 10 meter plader (3 * 8 cm), skruer - 80 stk. (0,6 * 8 cm), 60 skruer (0,4 * 4 cm)

Trin 5

Saml først hoveddelen af strukturen, nemlig sidevæggene. Lav 2 plader af pladerne, som er præ-beklædt med krydsfiner (1, 4 cm). Juster dem i en lige sektion, fastgør og skær en radius på en sådan pose. Start derefter samlingen. Skær flere identiske emner fra en stang (4 stykker) til tværstænger (tag højde for bredden på dit springbræt).

Trin 6

For at undgå forvrængning skal montering udføres mod en flad væg. Fastgør tværstængerne til sidevæggene med skruer, 2 skruer på den ene kant er nok. Fastgør tværelementerne på forsiden af springbrættet, sy over den øverste lige sektion for stivhed. Derefter skal du begynde at skære og fastgøre lamellerne. Installer brædderne for det vinkelret på cirklen, fastgør til siderne med to skruer.

Trin 7

Til sidst beklædes toppen med et stykke krydsfiner, og skæres ud med en margin på ca. 3-4 cm i bredden. Start fastgørelseselementer fra toppen af springbrættet. Sæt lidt lim inden skruen skrues ind i hullet. Skær den overskydende længde i bunden af springbrættet. Kør på springbrættet fra en stålbånd, der er 30 cm bred, 0,3 cm tyk, og fastgør med kegleskruer, så en del af strimlen strækker sig ud over starten af løbet. Placer trampolinen på asfalten.

Trin 8

Dæk det færdige springbræt med vandafvisende imprægnering og maling.

Anbefalede: